Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
FysioBOZ
Zuidsingel 31, 4611 LH Bergen op Zoom
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

Baukje Coorens is fysiotherapeut bij Fysiotherapie Bergen op Zoom en heeft haar opleiding tot fysiotherapeut afgerond aan de Avans Hogeschool in 2013. Ze is onder andere gespecialiseerd in het behandelen van de volgende klachten:
- spanningshoofdpijn
- burn- out
- ademhalingsproblemen
- stress

Ook kun je bij haar terecht voor psychosomatische fysiotherapie. Bij cliƫnten kijkt ze niet alleen naar de klacht waarmee zij binnenkomen, maar ook naar de persoon achter de klacht. Met haar behandelingen probeert ze een duurzaam resultaat te bewerkstelligen en hulp te bieden in de verbetering van de kwaliteit van leven.

Wanneer Baukje Coorens niet aan het werk is doet ze graag aan (beach)volleyballen, gaat ze graag op wintersport en bezoekt ze regelmatig festivals en concerten. Ook zit ze aangesloten bij het Keurmerk voor Fysiotherapie KNGF.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO Menzis Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo C4Me CZdirect De Amersfoortse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief Kettlitz Wulfse Verzekeringen OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen VvAA zorgverzekering YouCare ZieZo van Zilveren Kruis

Fysiotherapeut Bergen op Zoom - Baukje Coorens - FysioBOZ
Fysiotherapeut Bergen op Zoom - Baukje Coorens - FysioBOZ
Fysiotherapeut Bergen op Zoom - Baukje Coorens - FysioBOZ
Fysiotherapeut Bergen op Zoom - Baukje Coorens - FysioBOZ
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.