Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Movamento | Amsterdam Zuid
Jan van Goyenkade 1, 1075HN Amsterdam
De praktijk bevindt zich in Medisch Centrum Jan van Goyen.
Bekijk praktijkgegevens
Deze specialist is ook werkzaam bij:
Prijzen
  • Consult
    Zitting Fysiotherapie
    35,00
Bekijk alle prijzen van de praktijk

Over de specialist

Vincent werkt sinds 2016 bij ons centrum als sport en schouderfysiotherapeut. Binnen het SMC richt hij zich op het behandelen van cliënten in alle leeftijdscategorieën en is hij stagebegeleider. Zijn specialisme is het behandelen van klachten aan de schouder en de enkel/voet. Dit doe hij o.a. door loopanalyses en beweeganalyses te maken om zo de oorzaak van de klacht te achterhalen en efficient te behandelen.

Daarnaast biedt hij blessure preventie programma’s aan voor sportverenigingen in de regio IJmond. Verder heeft hij een bestuursfunctie bij het Schoudernetwerk Kennemerland.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd DSW Zorgverzekeraar FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief InTwente IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Stad Holland Zorgverzekeraar Turien & Co (Avéro Achmea) UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid Zorgverzekeraar UMC

Fysiotherapeut Amsterdam - Vincent Hompes - Movamento | Amsterdam Zuid
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.