Movamento | Amsterdam Nieuw West
Jan Evertsenstraat 727, 1061XZ Amsterdam
De praktijk bevindt zich in pand 'Vliegbasis De Huygens'
Bekijk praktijkgegevens
Deze specialist is ook werkzaam bij:
Prijzen
  • Consult
    Zitting Fysiotherapie
    35,00
Bekijk alle prijzen van de praktijk

Over de specialist

"Ik geef je inzicht in het functioneren van je lichaam en verbeter hiermee je prestatie in je werk of sport"

Ik ben werkzaam op de locatie Amsterdam West en Amsterdam Zuid.


Vanaf 2010 is Hidde werkzaam geweest bij Fysiotherapie Oudegracht ik Alkmaar. Bij deze praktijk heeft hij de affiniteit voor de orthopedische revalidatie en het werken met sporters ontwikkeld. Vanuit deze praktijk werkte hij samen met orthopeden van het Medisch Centrum Alkmaar en verschillende sportclubs in de regio.

Sinds februari 2019 is hij werkzaam bij Movamento, op de locaties in Amsterdam. Zijn motivatie om bij Movamento te werken is om mij nog meer te specialiseren in de orthopedische revalidatie en de beste kwaliteit te kunnen bieden van deze zorg. Naast fysiotherapeut is hij ook manueel therapeut en past hij dry needling als behandeling toe.

Hidde krijgt veel energie om een sporter meer inzicht te geven in het functioneren van zijn lichaam en daarmee het verbeteren van zijn prestaties. Hij probeert sporters naar zichzelf te laten kijken als atleet en probeer ze hun lichaam ook op die manier te laten verzorgen. Vaak zijn de basisvoorwaarden om een sport goed uit te kunnen oefenen te dun

Naast zijn werk als Fysiotherapeut is Hidde veel te vinden bij Crossfit Alkmaar. Hier traint hij meerdere malen per week en daarnaast is hij hier ook werkzaam als coach. Crossfit sluit voor hem goed aan bij hoe hij als fysiotherapeut werkt. Hij houdt er van om functioneel te trainen en de mogelijkheden van het lichaam te verkennen en te vergroten.  Als hij tijdens de behandeling te veel over Crossfit praat mag je daar natuurlijk altijd wat van zeggen!

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd DSW Zorgverzekeraar FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief InTwente IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Stad Holland Zorgverzekeraar Turien & Co (Avéro Achmea) UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid Zorgverzekeraar UMC

Fysiotherapeut Amsterdam - Hidde de Hoog - Movamento | Amsterdam Nieuw West
Fysiotherapeut Amsterdam - Hidde de Hoog - Movamento | Amsterdam Nieuw West
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.