Almere - Fysio in Huis
Almere - Fysio in Huis
Almere - Fysio in Huis
Almere - Fysio in Huis
Prijzen
 • Consult
  Behandeling Fysiotherapie
  25,00
 • Systeemtherapie
  Eenmalig fysiotherapeutisch consult
  50,00
 • Screening
  Screening directe toegankelijkheid
  13,00
 • Screening
  Onderzoek na screening
  28,00
 • Intake
  Onderzoek na verwijzing
  41,00
 • Systeemtherapie
  Kort verslag
  28,00
 • Systeemtherapie
  Lang verslag
  40,00
 • Consult
  Telefonisch
  12,50
 • Consult
  Behandeling Lange zitting (45 minuten)
  40,00
Adres
De Paal 7, 1351 JB Almere

Over de praktijk

Fysio In Huis is een praktijk voor fysiotherapie en revalidatie in Almere. De praktijk heeft een mooie locatie in Almere Haven, maar levert sinds 2014 veel fysiotherapeutische zorg in de thuissituatie in de regio. De meeste cliënten zijn niet in staat om naar de praktijk te komen en kunnen thuis veel makkelijker en comfortabeler geholpen worden. Daarnaast beschikt Fysio In Huis over veel gratis uitleenbaar oefenmateriaal zodat de therapie thuis niet veel onderdoet in vergelijking met in de praktijk.
Fysiotherapie in de thuissituatie is zeer effectief omdat dit de plaats is waar men moet kunnen functioneren. De stoel in de praktijk is immers niet de stoel bij de cliënt thuis.

Je kunt in de praktijk terecht voor algemene fysiotherapie en kinderfysiotherapie. De werkzame fysiotherapeuten zijn verder gespecialiseerd in het behandelen van claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd. Hierbij is er sprake van een vernauwing van de slagader(s) in het been, met pijn tot gevolg. Bij Fysio In Huis wordt er gewerkt met Gesupervisieerde LoopTherapie (GLT) om de maximale loopafstand systematisch te vergroten. De praktijk werkt intensief met ziekenhuizen en ClaudicatioNet samen.

Indien de cliënt (weer) in staat is om zelfstandig naar de moderne praktijk te komen, dan kan de cliënt te allen tijde daar behandeld worden. De praktijk is op loopafstand van bushalte De Gouwen en halte De Steiger en er is voldoende parkeergelegenheid.

Lees meer Lees minder
Almere - Fysio in Huis
Almere - Fysio in Huis
Almere - Fysio in Huis
Almere - Fysio in Huis
Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.

© 2021 Solvo B.V.