Fysiotherapie Oudorp
Oudorperplein 18, 1823 HA Alkmaar
Bekijk praktijkgegevens
Prijzen
 • Algemene fysiotherapie
  33,00
 • Manuele therapie
  47,70
 • Oedeemtherapie
  47,70
 • Screening
  15,25
 • Geriatriefysiotherapie
  47,70
Bekijk alle prijzen van de praktijk

Over de specialist

Rina Blondeau is fysiotherapeut bij Fysiotherapie Oudorp in Alkmaar. Ze studeerde Algemene Lichamelijke Opvoeding (ALO) aan de Hanzehogeschool in Groningen, en heeft zich later gericht op een opleiding tot fysiotherapeut, welke ze in Breda in 2013 afrondde.

Rina is ook werkzaam in de sportsector als bewegingsconsulent bij Sportservice Nederland. Ook heeft ze ervaring als selectietrainer van de F-pupillen bij voetbal vereniging Kolping Boys in Oudorp.

Rina fascineerde zich altijd in het menselijk lichaam, dus dat ze zich heeft gestort op de fysiotherapie was een logische keuze. Haar passie helpt mensen tot een oplossing van hun fysieke probleem.

Als Rina niet aan het werk is, houdt ze zich bezig met voetbal en squash. Ook luistert ze graag naar een grote verscheidenheid aan muziek en bezoekt ze regelmatig concerten en festivals. Daarnaast is reizen een favoriete bezigheid van haar, zowel verre reizen als actieve (wintersport).

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis

Fysiotherapeut Alkmaar - Rina Blondeau - Fysiotherapie Oudorp
Fysiotherapeut Alkmaar - Rina Blondeau - Fysiotherapie Oudorp
Fysiotherapeut Alkmaar - Rina Blondeau - Fysiotherapie Oudorp
Fysiotherapeut Alkmaar - Rina Blondeau - Fysiotherapie Oudorp