Adres
Refterstraat 3a, 7665AB Albergen

Over de praktijk

Fysio Albergen is een fysiotherapiepraktijk in de plaats Albergen. De praktijk is onderdeel van Bewust Bewegen, die drie praktijken in de omgeving van Tubbergen heeft. Binnen de praktijk zijn verschillende specialisten werkzaam. Het is een TopZorg fysiotherapiepraktijk van Menzis. Daarnaast is het een PLUS praktijk van Achmea.ZilverenKruis.

Fysio Albergen staat voor het aanbieden van verantwoorde zorg op een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau. Binnen de praktijk staat de patiënt centraal en niet de therapeut. Door middel van innovatie wil de praktijk vooruitstrevend blijven. Binnen de praktijk worden de volgende therapieën aangeboden:
- Oedeemfysio
- Manuele therapie
- Ergotherapie
- Craniofaciale therapie
- Psychosomatische fysiotherapie
- Biofeedback therapie
- Haptonomie
- ClaudicatioNetwerk
- Medical taping concept
- Dry needling
- Flexchair
- Velumount
- Geriatrie fysiotherapie
- Echografie

Naast bovenstaande therapieën zijn er ook specialisten gespecialiseerd in kindertherapie. Er worden beweegprogramma’s aangeboden voor mensen met diabetes, COPD, oncologie en voor rug/arm-nek triatlon. In de gym van Fysio Albergen worden de programma’s medische fitness, fitness voor ouderen, huisvrouwen gym en fysiofitheidsscan aangeboden. Tenslotte is er een voetenspreekuur, hier kunt u terecht bij een podotherapeut.

Lees meer Lees minder
Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.


Onderdeel van...
© 2022 Solvo B.V.