Deze specialist is ook werkzaam bij:

Over de specialist

Viktoria Machowska is ergotherapeut bij De Haere Vroomshoop - Gezondheidscentrum. Viktoria heeft de opleiding Ergotherapie afgerond aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Sinds 2012 is ze werkzaam als ergotherapeut. Ze heeft naast haar werk de cursussen COPD en ergotherapie behaald.

Viktoria Machowska heeft veel ervaring bij de volgende klachten:
- Chronische pijn
- Vermoeidheid
- ADHD
- Autisme
- Fibromyalgie
- Herseninfarct

Ze is aangesloten bij de beroepsvereniging Ergotherapie om haar kennis op peil te houden en nieuwe kennis op te doen. Tijdens een behandeling van Viktoria zal ze hulp bieden om weer te kunnen genieten van de dagelijkse taken. De behandeling staat in het teken van het begeleiden van patiƫnten om zo zelfstandig mogelijk de dagelijkse activiteiten uit te voeren.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid

Ergotherapeut Vroomshoop - Viktoria Machowska - De Haere Vroomshoop - Gezondheidscentrum
Ergotherapeut Vroomshoop - Viktoria Machowska - De Haere Vroomshoop - Gezondheidscentrum