Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Handtherapie Nederland Rotterdam
K.P. van der Mandelelaan 10, 3062 MB Rotterdam
Bekijk praktijkgegevens
Deze specialist is ook werkzaam bij:

Over de specialist

Simone van Langen is hand- ergotherapeut bij Handtherapie Nederland. Ze is werkzaam op de locaties Den Haag en Rotterdam. Ze heeft Ergotherapie gestudeerd aan de Hogeschool van Rotterdam en heeft vervolgens de Allround Opleiding Handtherapie gevolgd. Ze heeft tevens de cursus Neopreen afgerond. Je kunt bij Simone terecht bij de volgende klachten en voor behandelingen als:
- Handtherapie
- Pijn in hand
- Pijn in arm
- Spalktherapie
- Ergonomische adviezen
- Leefstijladvies

Simone’s motivatie is om haar cliënten te helpen bij het verlichten van de klachten en de hulp te bieden om weer te kunnen genieten van de dagelijkse activiteiten. Dit doet ze door een uniek behandelplan op te stellen en door het geven van trainingen en adviezen aan de cliënt. Ze vindt het daarbij belangrijk om goed te luisteren naar de cliënt en zijn omgeving.

Simone’s hobby’s zijn dansen, sporten, lezen, reizen en allerlei andere activiteiten met vrienden en familie. Ze omschrijft zichzelf als creatief, praktisch, enthousiast, kalm en geordend.

Ze is tevens aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid

Ergotherapeut Rotterdam - Simone van Langen - Handtherapie Nederland Rotterdam
Ergotherapeut Rotterdam - Simone van Langen - Handtherapie Nederland Rotterdam
Ergotherapeut Rotterdam - Simone van Langen - Handtherapie Nederland Rotterdam