Adres
Stationsplein 17, 3311JV Dordrecht

Over de praktijk

Ergotherapie078 richt zich op volwassenen die problemen ervaren bij dagelijks handelen. Wij zijn geschoold in het onderzoeken en behandelen van cognitieve en lichamelijke problemen die u daarbij kunt ervaren. Zo nodig adviseren wij u over hulpmiddelen of aanpassingen en begeleiden wij u bij een eventuele vergoedingsprocedure.

Specialisaties Ergotherapie078
Onze specialisaties op het gebied van ergotherapie zijn Ziekte van Parkinson, MS, beroerte (TIA/CVA), niet aangeboren hersenletsel (NAH), oncologie en ouderen (geriatrie). Daarnaast beschikken wij over behandelmethodieken met betrekking tot over- of onderbelasting (activiteitenweger) en motiverende gesprekstechnieken.

Uiteraard richten wij ons ook op andere hulpvragen en andere aandoeningen. De problemen die u ervaart tijdens het dagelijks leven staan hierbij centraal, niet de aandoening zelf.
We gaan uit van mogelijkheden en zoeken naar praktische oplossingen om veilig en zelfstandig te kunnen functioneren. U kunt hierbij enerzijds denken aan advies over woningaanpassingen of hulpmiddelen, zoals een hoog/laag bed, rolstoel of aangepast bestek. Anderzijds kunt u denken aan het voorkomen van vallen, een nieuwe strategie aanleren om boodschappen te doen of schrijven met verminderde handfunctie.

Lees meer Lees minder

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.

© 2020 Solvo B.V.