Adres
Buizerdstraat 101, 6601 AT Wijchen

Over de praktijk

Diëtistenpraktijk Astrid Holweg is in 2010 gestart door ervaren diëtist Astrid Holweg. In deze praktijk wordt je geen standaard dieet aangeboden, maar is er de ruimte om je verhaal te vertellen en in je eigen tempo je nieuwe eetpatroon te ontwikkelen. De enige voor wie je dat doet ben je zelf, maar de twee werkzame diëtisten helpen je door je te motiveren en je te laten zien dat gezond eten ook heel lekker en makkelijk kan zijn. Ook weten ze precies wat mensen met bepaalde klachten of aandoeningen juist wel of niet moeten eten, en hoe je dat het beste in je dagelijkse leefpatroon kunt passen.
De volgende specialisaties worden in de praktijk aangeboden:

- Kinderdiëtetiek
- Overgewicht
- Ondergewicht
- Hart- en vaatziekten
- COPD
- Diabetes
- Maag- en darmklachten
- Groeiachterstand
- Allergieën en voedselovergevoeligheid (b.v. lactose intolerantie)
- Voeding tijdens de zwangerschap

Je kunt bij Diëtistenpraktijk Astrid Holweg tevens terecht bij een kinderdiëtist. Astrid Holweg heeft veel ervaring met en passie voor het werken met kinderen. Zo was ze jarenlang het contactpersoon van alle consultatiebureaus in regio Zuidoost Brabant. Ze kan kind en ouders begeleiden met gezond eten en afvallen, of bij andere eet-gerelateerde problemen zoals een groeiachterstand, allergieën of afwijkende eetpatronen bij autisme, ADHD, e.d.
Zowel voor kinderdiëtetiek als reguliere diëtiek zijn er goede samenwerkingsverbanden met andere specialisten. Denk hierbij aan (kinder-)fysiotherapeuten, logopedisten, huisartsen en verloskundigen.

De praktijk bevindt zich pal naast het station in Wijchen en heeft daarbij voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Mocht je niet in staat zijn naar de praktijk te komen is huisbezoek in de avond op aanvraag mogelijk.

Vanuit de basisverzekering heb je recht op drie uur dieetadvies. Afhankelijk van je (aanvullende) pakket en verzekering kan dit meer zijn.
Verder zijn is de praktijk aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD), het Kwaliteitsregister Paramedici en het Netwerk Kinderdiëtisten (NKD).

Lees meer Lees minder
Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO Menzis Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo C4Me CZdirect De Amersfoortse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief Kettlitz Wulfse Verzekeringen OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen VvAA zorgverzekering YouCare ZieZo van Zilveren Kruis

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.


Onderdeel van...
© 2021 Solvo B.V.