Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Deze specialist is ook werkzaam bij:

Over de specialist

Marissa Klooster is diëtist bij Diëtisten Groep Nederland. Ze heeft voeding en diëtetiek gestudeerd aan de Hanzehogeschool Groningen. Na haar opleiding heeft ze de post-HBO scholing Voeding en Diabetes gevolgd en in het najaar staat de post-HBO voeding en geriatrie gepland.

Marissa is breed opgeleid maar heeft speciale aandacht voor diabetes en ouderen. Ze is aangesloten bij het Paramedisch Ouderenteam Salland. In dit team werkt Marissa samen met fysiotherapeuten, logopedist en ergotherapeut in de regio Raalte. Ze heeft daarnaast veel ervaring in de ouderenzorg opgedaan doordat ze al in diverse woonzorgcentra heeft gewerkt.

Marissa vindt het belangrijk om samen met u aan uw persoonlijke doel te werken. Dit doel is voor iedereen verschillend. Een advies is altijd maatwerk en wordt daarom speciaal voor u gemaakt. Ze omschrijft zichzelf als vriendelijk, eerlijk en betrokken.

Marissa is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van:
• Nederlandse Vereniging voor Diëtisten (NVD)
• Netwerk Diëtisten Geriatrie & Ouderen (DGO)

Haar vrije tijd brengt ze graag door met familie en vrienden. Daarnaast houdt Marissa van wandelen, volleyballen, koken en reizen.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO Menzis Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo C4Me CZdirect De Amersfoortse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief Kettlitz Wulfse Verzekeringen OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen VvAA zorgverzekering YouCare ZieZo van Zilveren Kruis

Diëtist Vroomshoop - Marissa Klooster - Diëtisten Groep NL Vroomshoop De Vogelkers
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.