Diëtist Vlissingen - Ariyana Arsala - Diëtistenpraktijk Samen Sterk | Vlissingen

Afspraakverzoek indienen

Kies een dag
Kies een dagdeel
Type afspraak
Prijzen
 • Intake
  Vergoed door basisverzekering (wel eigen risico)
  90,00
  ca. 60 minuten
 • Consult
  Vergoed door basisverzekering (wel eigen risico)
  30,00
  ca. 20 minuten
Bekijk alle prijzen van de praktijk
Diëtistenpraktijk Samen Sterk | Vlissingen
Papegaaienburg 50, 4386 DA Vlissingen
Gezondheidscentrum Jasperse
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

Ik ben praktijkmanager, hoofd-diëtiste & auteur van ‘Het Geheim van Afvallen’ en daarnaast de oprichter van Diëtistenpraktijk Samen Sterk. Op Zorgkaart Nederland wordt Samen Sterk gewaardeerd met een 8,8.

Ik werk met heel veel plezier als diëtiste in Vlissingen en Middelburg. Ik help mijn cliënten om balans te vinden tussen lekker eten en gezond eten. Ik leer mijn cliënten niet alleen om te genieten van eten, maar ook bewuster te eten. Op die manier bereiken ze een gezondere leefstijl. Ik bied steun, een luisterend oor en de juiste begeleiding aan mijn cliënten. Tijdens de behandelingen krijgt u advies op maat en praktische tips, zodat u in alle situaties de beste voedselkeuze kan maken.

Ik zal u tijdens de behandeling ondersteunen en begeleiden om de kwaliteit van uw leven te verbeteren. Tijdens het consult wordt in goed overleg met u een behandeling opgesteld ter verbetering van uw gezondheid.

Als professional werk ik samen met huisartsen, fysiotherapeuten, praktijkondersteuners, psychologen en andere paramedici om de kwaliteit van de zorg te verbeteren.

Als ervaren diëtiste ben ik gespecialiseerd in:

Gewichtsverlies
Diabetes
Maag- en darmproblemen
Hoge Cholesterol
Ondervoeding
Ondergewicht

Lees meer Lees minder
Diëtist Vlissingen - Ariyana Arsala - Diëtistenpraktijk Samen Sterk | Vlissingen

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.Deze specialist is ook werkzaam bij:
© 2021 Solvo B.V.