Diëtist Velp - Inge Boere - Diëtisten Groep NL Velp

Afspraakverzoek indienen

Kies een dag
Kies een dagdeel
Type afspraak
Diëtisten Groep NL Velp
President Kennedylaan 100, 6883 AZ Velp
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

Inge Boere is diëtist bij Dietisten Groep Nederland. Ze is in 2008 afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Hierna heeft ze ervaring opgedaan binnen verschillende diëtistenpraktijken.
Inge is breed opgeleid, maar heeft na haar studie verschillende bijscholingen gevolgd, waaronder de post-HBO opleidingen Motivational Interviewing en CVRM (cardiovasculair risicomanagement). Tevens heeft ze scholing gevolgd over het Fodmap-dieet en volgt ze momenteel de opleiding tot leefstijlcoach.
Ze heeft altijd graag iets voor een ander willen betekenen en samen met het houden van (lekker) eten is de keuze voor de opleiding tot diëtist destijds gemaakt. Graag helpt ze u dan ook om samen te zoeken naar een passende manier om uw doel te bereiken. Ze omschrijft zichzelf als enthousiast en inlevend.
Naast het werk speelt ze in een orkest, loopt ze hard en onderneemt ze graag leuke dingen met vrienden en familie, waaronder samen koken en genieten van gezellige etentjes.
Inge is werkzaam op de locaties Diepenveen, Rivierenwijk, de Hoge Hond en in Velp.
U kunt met haar een afspraak maken door te bellen naar 06-55500022 of mailen naar info@dietistengroep.nl

Lees meer Lees minder
Diëtist Velp - Inge Boere - Diëtisten Groep NL Velp

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.Deze specialist is ook werkzaam bij:
© 2022 Solvo B.V.