Diëtist Velp - Audry Kleinbussink - Diëtisten Groep NL Velp

Afspraakverzoek indienen

Kies een dag
Kies een dagdeel
Type afspraak
Diëtisten Groep NL Velp
President Kennedylaan 100, 6883 AZ Velp
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

Audry Kleinbussink is diëtist en sportdiëtist. Na het afronden van haar studie Voeding & Diëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in 2001 volgde ze verschillende post-HBO opleidingen, zoals COPD, Diabetes, Motivational Interviewing, Overgewicht bij kinderen, Bariatrische Chirurgie, sport diëtetiek en kinderdiëtetiek. Van jongs af aan is voeding belangrijk voor Audry en daarvoor heeft ze ook bewust gekozen voor deze opleiding. Als diëtist wil ze je graag duidelijkheid geven over de tegenstrijdige informatie die er over voeding te vinden is. Door haar positieve en enthousiaste houding weet ze haar cliënten te motiveren hun leefgewoonte te veranderen.

Audry is breed opgeleid, maar heeft speciale aandacht voor overgewicht, sporters en kinderen.
Tijdens de consulten zorgt Audry voor een goede relatie tussen haar en de cliënt en kan zich goed aanpassen en inleven in de cliënt.

Ze omschrijft zichzelf als sociaal, optimistisch, gedreven en besluitvaardig. Naast haar werk geniet Audry van volleybal, hardlopen, wandelen en lekker eten met familie en vrienden.

Audry Kleinbussink is aangesloten bij:

Vereniging voor Diëtisten (NVD)
Vereniging Sportdiëtetiek Nederland (VSN)
Netwerk Diëtisten Bariatrische Chirurgie (NDBC)
Kenniscentrum Diëtisten Overgewicht en Obesitas (KDOO).
En staat ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici.

Lees meer Lees minder
Diëtist Velp - Audry Kleinbussink - Diëtisten Groep NL Velp

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.Deze specialist is ook werkzaam bij:
© 2022 Solvo B.V.