Diëtist Velp - Annemieke Izeboud - Diëtisten Groep NL Velp

Afspraakverzoek indienen

Kies een dag
Kies een dagdeel
Type afspraak
Diëtisten Groep NL Velp
President Kennedylaan 100, 6883 AZ Velp
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

Annemieke Izeboud werkt sinds 2013 bij Diëtisten Groep NL nadat ze in zowel een topklinisch ziekenhuis, als verpleeg- en verzorgingshuizen en in een eigen praktijk heeft gewerkt. In 1983 heeft ze de opleiding diëtetiek afgerond.

Na de opleiding heeft ze diverse nascholingen gevolgd op gebied van diabetes, overgewicht, bariatrie, coeliakie. En ze heeft de NLP-practitioner opleiding afgerond. Haar speciale aandacht gaat uit naar overgewicht en obesitas en bariatrische chirurgie. Ze is nieuwsgierig naar wie de persoon is en wat eten in het leven betekent en ze zoekt met die informatie naar een zo optimale aanpassing van de voeding om de doelen te bereiken

Annemieke is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en om up to date te blijven en haar kennis te delen is ze lid van:
Nederlandse Vereniging voor Diëtisten (NVD)
Netwerk diëtisten Bariatrische Chirurgie
Diabetes Nutrition Organization (DNO)
Netwerk Diëtisten Coeliakie (NCV)
Kenniscentrum Diëtisten Overgewicht en Obesitas (KDOO)

In haar vrije tijd zet ze zich in als vrijwilliger in het Hospice, klust ze bij Stichting Present en voor ontspanning gebruikt ze het hardlopen en het doorkruisen van Nederland door het wandelen van Lange Afstandspaden.

Lees meer Lees minder
Diëtist Velp - Annemieke Izeboud - Diëtisten Groep NL Velp

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.Deze specialist is ook werkzaam bij:
© 2022 Solvo B.V.