Diëtist Veenendaal - Sabrina van Hardeveld - Diëtistenpraktijk Grietje Tammenga Veenendaal
Diëtist Veenendaal - Sabrina van Hardeveld - Diëtistenpraktijk Grietje Tammenga Veenendaal

Over de specialist

Sabrina van Hardeveld is diëtist bij Diëtistenpraktijk Grietje Tammenga in Veenendaal. Ze behaalde haar bachelor Voeding en Diëtetiek in 2013 aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). In het laatste jaar van haar studie heeft ze zich vooral gericht op het diagnosticeren en behandelen van de chronisch zieke patiënt en de wondzorg. Aanvullend heeft zij de post HBO “ Motivational Interviewing” (2015) en “Diabetes” (2016) gevolgd.

Sabrina behandelt mensen met diabetes, hoge bloeddruk, hoog cholesterol, COPD, oncologie, gewichtsproblemen, ondergewicht en algemeen voedingsadvies. Binnen de praktijk heeft zij zich gespecialiseerd in de volgende aandachtsgebieden:

- Koolhydraatbeperking
Hierbij staat het veranderen van de eetgewoonten gericht op gebruik van minder koolhydraten centraal passend bij uw gewoonten en voorkeuren. Onder andere in te zetten bij overgewicht mogelijk gecombineerd met (pre)diabetes, hoge bloeddruk en/of hoog cholesterol. Ter vergroting van haar kennis heeft Sabrina in 2016 onder andere de scholing van Harriët Verkoelen gevolgd.
- Wondzorg
Ter voorkoming van wonden of bij het realiseren van een optimale wondgenezing staat voeding centraal. Het creëren van een juiste balans van inname aan de juiste voedingsinname is hier van groot belang. In de loop van de jaren heeft Sabrina hier ervaring in opgedaan in wilt u hier graag bij helpen. Als het niet lukt om naar de praktijk te komen dan kan zij ook bij u thuis langs komen.
- Bariatrie (maagverkleining)
Voor aanvang van de maag verkleinende operatie is het van belang dat de eetgewoonten hierop worden aangepast en dat u op de hoogte bent van de aandachtspunten betreffende de voeding. In het voortraject begeleid Sabrina u hierbij. Maar ook na de operatie kunt u bij haar terecht voor begeleiding bij eventuele vragen of wanneer u vast loopt. De praktijk heeft samenwerkingsverbanden met obesitaskliniek Velp/Arnhem, Nieuwegein en het Slotervaart ziekenhuis.

Sabrina is gepassioneerd over voeding, dat één van de belangrijkste rollen in ieders leven inneemt. Echter, iedereen gaat wel anders om met voeding. Sabrina gaat graag de uitdaging aan om samen met jou te kijken naar je individuele gewoonten en wensen, eventueel in combinatie met klachten of medische problemen.

Om er zeker van te zijn dat haar kennis up-to-date is en ze de kwaliteit van haar behandelingen kan behouden is ze aangesloten bij Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN), Kwaliteitsregister voor Paramedici (kwaliteitsgeregistreerd) en het Kenniscentrum Diëtisten Overgewicht en Obesitas (KDOO).

Lees meer Lees minder
Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO Menzis Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo C4Me CZdirect De Amersfoortse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief Kettlitz Wulfse Verzekeringen OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen VvAA zorgverzekering YouCare ZieZo van Zilveren Kruis

Diëtist Veenendaal - Sabrina van Hardeveld - Diëtistenpraktijk Grietje Tammenga Veenendaal
Diëtist Veenendaal - Sabrina van Hardeveld - Diëtistenpraktijk Grietje Tammenga Veenendaal

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.Deze specialist is ook werkzaam bij:
© 2022 Solvo B.V.