de-diëtist
Hoogzoggel 80, 5404 LS Uden
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

Lieke van den Krommenacker is sinds 2016 diëtist en werkzaam in haar eigen praktijk ‘de-diëtist’ in Uden. Ze heeft dit beroep gekozen vanuit haar passie voor voeding, koken, lekker eten en daarnaast haar interesse in het begeleiden van mensen.

Als diëtist kijkt Lieke naar het totaalplaatje. Niet alleen voeding, maar ook beweging, stress en de omgeving zijn belangrijke factoren voor een gezonde leefstijl. Door goed te luisteren geeft Lieke praktische adviezen die aansluiten bij de situatie van de mensen die zij begeleidt. Zij zal hierbij altijd zoeken naar een juiste balans.

Lieke is een erkend diëtist, ingeschreven in het kwaliteitsregister. Ze is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten (NVD), ketenzorgorganisatie Synchroon, gespecialiseerd in de behandeling van eetstoornissen bij volwassenen en COPD.

Lees meer Lees minder
Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO Menzis Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo C4Me CZdirect De Amersfoortse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief Kettlitz Wulfse Verzekeringen OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen VvAA zorgverzekering YouCare ZieZo van Zilveren Kruis