Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Deze specialist is ook werkzaam bij:

Over de specialist

Mariska werkt als diëtist bij Diëtisten Groep NL. In 1999 is ze afgestudeerd aan de Hanzehogeschool, opleiding Voeding en Diëtetiek. Na deze opleiding volgde ze onder andere de post-HBO scholingen Voeding bij Diabetes en Voeding bij COPD. Ze heeft inmiddels een ruime kennis en ervaring in voeding bij gezondheid en diverse ziektebeelden voor jong en oud. Tevens heeft Mariska ervaring met samenwerkingsverbanden met huisartsen, apothekers en fysiotherapeuten, bijvoorbeeld in de ketenzorg rondom Diabetes en COPD.

Mariska vindt het belangrijk dat u de gedragsverandering op lange termijn volhouden en dat men kan blijven genieten van eten ondanks een aangepast voedingspatroon. Een goede vertrouwensband tussen haar en u in combinatie met realistische en haalbare doelen zijn volgens Mariska de basis om het doel te bereiken. Naast rekening houden met de wensen en behoeften van u.

Mariska is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten.

Mariska wordt omschreven als vriendelijk, zorgzaam, toegankelijk en behulpzaam.

Haar vrije tijd brengt ze graag door met haar gezin, familie en vrienden. Ze houdt van gezelligheid met mensen om haar heen, hardlopen, wandelen en buiten zijn. Maar geniet ok van een leuke film of serie op tv.

Diëtist Terheijden - Mariska Schoot Uiterkamp - Diëtisten Groep NL Heino Munnikenhof