Diëtist Rotterdam - Jasmin Ghorbanian - Diëtheek Rotterdam

Afspraakverzoek indienen

Kies een dag
Kies een dagdeel
Type afspraak
Prijzen
  • Consult
    60,00
    per uur
Bekijk alle prijzen van de praktijk
Diëtheek Rotterdam
Bentinckplein 14, 3039 KL Rotterdam
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist


Jasmin Ghorbanian

Puur en onbewerkt eten staat bij mij centraal. Mijn behandelwijze is gericht op de onderliggende oorzaken. Dit houdt in dat ik vooral kijk naar wat jouw (verstoord) eetgedrag in stand houdt en wat er moet gebeuren om het bijbehorende gedrag te veranderen. Mijn begeleiding en advisering is altijd persoonlijk. Ieder mens is uniek, dus elke behandeling ook.

Mijn opleiding heb ik afgerond aan de hogeschool Den Haag met een Bachelor of Health Care in Nutrition and Dietetics. Tijdens en na de opleiding werkte ik samen met een Amerikaanse diëtist bij een verslavingskliniek in Rotterdam. Samen met een team hebben wij velen begeleid die kampten met een vorm van verstoord eetgedrag. We werkten in groepen en in 1-op-1 sessies en allemaal hadden ze last van een vertekend zelfbeeld, een gebrek aan eigenwaarde en gevoel van controle verlies. Sommigen hadden ook een vorm van dwangmatig handelen ontwikkeld. Op het moment dat we werkten met de onderliggende problematiek verdween het verstoorde eetgedrag vaak vanzelf.

Lees meer Lees minder
Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd DSW Zorgverzekeraar FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief InTwente IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Stad Holland Zorgverzekeraar Turien & Co (Avéro Achmea) UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid Zorgverzekeraar UMC

Diëtist Rotterdam - Jasmin Ghorbanian - Diëtheek Rotterdam


© 2022 Solvo B.V.