Diëtist Ridderkerk - Angela Kranendonk - Voedingsadviesbureau De Winter | Ridderkerk

Afspraakverzoek indienen

Kies een dag
Kies een dagdeel
Type afspraak
Prijzen
 • Intake
  Kennismakingsgesprek
  54,36
  40 minuten
 • Consult
  Adviesgesprek
  36,24
  25 minuten
 • Diëtetiek
  Individueel dieetadvies
  36,24
  30 minuten
 • Consult
  Vervolgconsult
  36,24
  25 minuten
Bekijk alle prijzen van de praktijk
Voedingsadviesbureau De Winter | Ridderkerk
Prinses Margrietstraat 44, 2983 EH Ridderkerk
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

Sinds 2016 maak ik deel uit van het team bij Voedingsadviesbureau De Winter.

Lekker in je vel

Als diëtist vind ik het belangrijk dat mijn cliënten lekker in hun vel zitten,
zowel lichamelijk als mentaal.

Voeding en leefstijl kunnen een grote invloed hebben op het lichaam en hoe iemand naar zichzelf kijkt. Als diëtist vind ik het belangrijk dat mijn cliënten lekker in hun vel zitten, zowel lichamelijk als mentaal. Hierbij probeer ik ondersteuning te bieden door samen realistische doelen te stellen en daarnaast ook aandacht te geven aan het ontwikkelen van een positieve mindset, zodat de doelen ook op langere termijn behouden blijven. Mijn interesse ligt bij het begeleiden van mensen met eetstoornissen en emotie-eters. Naast mijn werk bij Voedingsadviesbureau de Winter, doe ik vrijwilligerswerk bij Stichting Jij in Rotterdam. Een stichting, waar mensen met een eetprobleem zichzelf kunnen zijn en op eigen tempo aan hun eetprobleem kunnen werken.

Een positieve kijk

Ik vind het belangrijk om een gesprek positief in te gaan. Hiervoor heb ik de bijscholing positieve psychologie gevolgd. Mijn ervaring is dat cliënten vaak al met een negatief gevoel over hun gewenste doel denken, door ervaringen uit het verleden of door een negatief zelfbeeld. Dit bemoeilijkt de motivatie en het behalen van het doel. Mislukte pogingen en onrealistische doelen leiden tot negatieve emoties wat kan leiden tot emotie-eten. Het streven naar een gezond en vol te houden leefstijl is belangrijk, dit lukt door de lat niet te hoog te leggen en in realistische stapjes te werken naar het gewenste doel en zo het vertrouwen in het behalen van het gewenste gedrag ook te vergroten.

Coaching

Ik ben van mening dat een diëtist iemands kennis over gezonde voeding kan verbreden, maar dat veel mensen met name baat hebben bij coaching en het aanleren van vaardigheden om met situaties om te kunnen gaan waarbij eten ook vaak een rol speelt.

Specialisatie:

- Positieve Psychologie
- Eetstoornissen
- Emotie-eten
- Bariatrische chirurgie (maagverkleiningen)
- Obesitas en eetgedrag

Lees meer Lees minder
Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd DSW Zorgverzekeraar FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief InTwente IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Stad Holland Zorgverzekeraar Turien & Co (Avéro Achmea) UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid Zorgverzekeraar UMC

Diëtist Ridderkerk - Angela Kranendonk - Voedingsadviesbureau De Winter | Ridderkerk

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.Deze specialist is ook werkzaam bij:
© 2021 Solvo B.V.