Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Diëtisten Groep NL Ommen
Jhr.van Nahuysstraat 66, 7731ED Ommen
Bekijk praktijkgegevens
Deze specialist is ook werkzaam bij:

Over de specialist

Mariska werkt als diëtist bij Diëtisten Groep NL. In 1999 is ze afgestudeerd aan de Hanzehogeschool, opleiding Voeding en Diëtetiek. Na deze opleiding volgde ze onder andere de post-HBO scholingen Voeding bij Diabetes en Voeding bij COPD. Ze heeft inmiddels een ruime kennis en ervaring in voeding bij gezondheid en diverse ziektebeelden voor jong en oud. Tevens heeft Mariska ervaring met samenwerkingsverbanden met huisartsen, apothekers en fysiotherapeuten, bijvoorbeeld in de ketenzorg rondom Diabetes en COPD.

Mariska vindt het belangrijk dat u de gedragsverandering op lange termijn volhouden en dat men kan blijven genieten van eten ondanks een aangepast voedingspatroon. Een goede vertrouwensband tussen haar en u in combinatie met realistische en haalbare doelen zijn volgens Mariska de basis om het doel te bereiken. Naast rekening houden met de wensen en behoeften van u.

Mariska is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten.

Mariska wordt omschreven als vriendelijk, zorgzaam, toegankelijk en behulpzaam.

Haar vrije tijd brengt ze graag door met haar gezin, familie en vrienden. Ze houdt van gezelligheid met mensen om haar heen, hardlopen, wandelen en buiten zijn. Maar geniet ok van een leuke film of serie op tv.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO Menzis Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo C4Me CZdirect De Amersfoortse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief Kettlitz Wulfse Verzekeringen OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen VvAA zorgverzekering YouCare ZieZo van Zilveren Kruis

Diëtist Ommen - Mariska Schoot Uiterkamp - Diëtisten Groep NL Ommen
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.