Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel

Over de specialist

Nathalie Drouen is diëtist en praktijkhouder bij praktijk voor Diëtetiek Nathalie Drouen in Helmond. Haar interesse in de mens, voeding en gedrag leidde tot de studie Voeding & Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Nadat ze afstudeerde, deed ze enkele jaren ervaring op als diëtist bij een thuiszorgorganisatie in Zuid-Oost Brabant.

Nathalie is een veelzijdige diëtist die cliënten begeleidt met verschillende hulpvragen en ziektebeelden. Ze zet evidence-based adviezen met plezier om in praktisch haalbare adviezen. Ze heeft ervaring met alle leeftijdscategorieën en de daarbij horende problemen. Haar aandachtsgebieden zijn kinderen, overgewicht, hart- en vaatziekten en diabetes. Nathalie vindt het erg belangrijk dat cliënten de gedragsverandering op lange termijn kunnen volhouden en dat je kunt blijven genieten van eten ondanks een aangepast voedingspatroon. Doelgericht werkt ze samen met haar cliënten toe naar een betere levenskwaliteit. Een goede vertrouwensband gecombineerd met de wensen en behoeften van cliënten zijn volgens Nathalie een sleutel tot succes.

Nathalie kan omschreven worden als een betrokken diëtist met een luisterend oor die samen met haar cliënt op zoek gaat naar oplossingen voor de klacht of problemen. Haar vrije tijd brengt ze graag door met haar gezin en goede vrienden. Ze houdt van wandelen, golven, bridgen, koken en buitenzijn.

Nathalie Drouen is aangesloten bij Nederlandse kinderdiëtetiek (NKD) en de Nederlandse vereniging van diëtisten (NVD).

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd DSW Zorgverzekeraar FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) CZdirect De Friesland Zorgverzekeraar Ditzo Interpolis ZorgActief IZA Zorgverzekeraar OHRA ONVZ Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Stad Holland Zorgverzekeraar Turien & Co (Avéro Achmea)

Diëtist Helmond - Nathalie Drouen - Praktijk voor Dietetiek Nathalie Drouen
Diëtist Helmond - Nathalie Drouen - Praktijk voor Dietetiek Nathalie Drouen
Diëtist Helmond - Nathalie Drouen - Praktijk voor Dietetiek Nathalie Drouen
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.