Diëtist Diepenveen - Jeannette Prinsen - Diëtisten Groep NL Diepenveen

Afspraakverzoek indienen

Kies een dag
Kies een dagdeel
Type afspraak

Over de specialist

Jeannette Prinsen is diëtist sinds 1986, zij is werkzaam in de praktijk van Dietisten Groep NL en heeft daarvoor veel ervaring opgedaan in een thuiszorgorganisatie.

Ze heeft een passie voor voeding. Zowel voor de wetenschappelijke kant als voor de praktische kant, zoals gezond en lekker koken en bakken.

Jeannette is diëtist geworden omdat zij het mooi vindt om te zien wat voeding voor een mens kan doen en hoe je met een voedingsplan lekkerder in je vel kunt komen te zitten. Ze houdt er van om samen te puzzelen hoe dat plan er voor u uit kan zien, zodat u een fijne modus kunt vinden voor verlichting of verdwijnen van uw klachten. Ze omschrijft zichzelf als betrokken, praktisch en oplossingsgericht.

Jeannette is breed opgeleid en u kunt met diverse voedingsvragen bij haar terecht: o.a. voeding bij hart- en vaatziekten, bij diabetes, bij hoge bloeddruk, bij ondergewicht of overgewicht, bij darmklachten en bij slikklachten. Om goed op de hoogte te blijven en een betrouwbare kwaliteit te bieden volgt zij regelmatig scholingen.

Speciale interesse en deskundigheid heeft Jeannette in voeding tijdens en na oncologische behandeling en in voeding bij het prikkelbare darmsyndroom.
Jeannette is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en de Verwijsgids Kanker van het IKNL, lid van:
Nederlandse Vereniging voor Diëtisten (NVD)
Netwerkgroep Diëtisten Oncologie van het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL)
Obesitas/overgewicht
Diabetes
Ondergewicht
Prikkelbaar darmsyndroom
Fodmap dieet
Slikproblemen
Kanker
Sondevoeding en drinkvoeding

Lees meer Lees minder
Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO Menzis Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo C4Me CZdirect De Amersfoortse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief Kettlitz Wulfse Verzekeringen OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen VvAA zorgverzekering YouCare ZieZo van Zilveren Kruis

Diëtist Diepenveen - Jeannette Prinsen - Diëtisten Groep NL Diepenveen

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.Deze specialist is ook werkzaam bij:
© 2022 Solvo B.V.