Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Diëtisten Groep NL Deventer Zandweerd
Caspar de Crayerstraat 1, 7412SG Deventer
Bekijk praktijkgegevens
Deze specialist is ook werkzaam bij:

Over de specialist

Audry Kleinbussink is diëtist en sportdiëtist. Na het afronden van haar studie Voeding & Diëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in 2001 volgde ze verschillende post-HBO opleidingen, zoals COPD, Diabetes, Motivational Interviewing, Overgewicht bij kinderen, Bariatrische Chirurgie, sport diëtetiek en kinderdiëtetiek. Van jongs af aan is voeding belangrijk voor Audry en daarvoor heeft ze ook bewust gekozen voor deze opleiding. Als diëtist wil ze je graag duidelijkheid geven over de tegenstrijdige informatie die er over voeding te vinden is. Door haar positieve en enthousiaste houding weet ze haar cliënten te motiveren hun leefgewoonte te veranderen.

Audry is breed opgeleid, maar heeft speciale aandacht voor overgewicht, sporters en kinderen.
Tijdens de consulten zorgt Audry voor een goede relatie tussen haar en de cliënt en kan zich goed aanpassen en inleven in de cliënt.

Ze omschrijft zichzelf als sociaal, optimistisch, gedreven en besluitvaardig. Naast haar werk geniet Audry van volleybal, hardlopen, wandelen en lekker eten met familie en vrienden.

Audry Kleinbussink is aangesloten bij:

Vereniging voor Diëtisten (NVD)
Vereniging Sportdiëtetiek Nederland (VSN)
Netwerk Diëtisten Bariatrische Chirurgie (NDBC)
Kenniscentrum Diëtisten Overgewicht en Obesitas (KDOO).
En staat ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO Menzis Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo C4Me CZdirect De Amersfoortse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief Kettlitz Wulfse Verzekeringen OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen VvAA zorgverzekering YouCare ZieZo van Zilveren Kruis

Diëtist Deventer - Audry Kleinbussink - Diëtisten Groep NL Deventer Zandweerd
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.