Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Deze specialist is ook werkzaam bij:

Over de specialist

Inge Boere is diëtist bij Dietisten Groep Nederland. Ze is in 2008 afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Hierna heeft ze ervaring opgedaan binnen verschillende diëtistenpraktijken.

Inge is breed opgeleid, maar heeft na haar studie verschillende bijscholingen gevolgd, waaronder de post-HBO opleidingen Motivational Interviewing en CVRM (cardiovasculair risicomanagement). Tevens heeft ze scholing gevolgd over het Fodmap-dieet.

Inge is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en is lid van:
• Nederlandse Vereniging voor Diëtisten (NVD)
• NCV (Nederlandse Coeliakie Vereniging), aspirantlid

Ze heeft altijd graag iets voor een ander willen betekenen en samen met het houden van (lekker) eten is de keuze voor de opleiding tot diëtist destijds gemaakt. Graag helpt ze u dan ook om samen te zoeken naar een passende manier om uw doel te bereiken. Ze omschrijft zichzelf als enthousiast en inlevend.

Naast het werk speelt ze in een orkest, loopt ze hard en onderneemt ze graag leuke dingen met vrienden en familie, waaronder samen koken en genieten van gezellige etentjes.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO Menzis Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo C4Me CZdirect De Amersfoortse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief Kettlitz Wulfse Verzekeringen OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen VvAA zorgverzekering YouCare ZieZo van Zilveren Kruis

Diëtist Deventer - Inge Broere - Diëtisten Groep NL Deventer Hoge Hond
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.