Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Deze specialist is ook werkzaam bij:

Over de specialist

Kirsten Oolbekkink is inmiddels ruim 12 ½ jaar diëtist. Het leukst aan haar werk vindt ze het samen met u zoeken naar een passende oplossing voor uw probleem/vraag. Of het nu om overgewicht of maagdarmklachten gaat of om ALS en een aangepaste dikte van de voeding, voor elk probleem is een oplossing.

Kirsten is breed opgeleid maar heeft speciale aandacht voor maag-, darm- en leverziekten en spierziekten zoals ALS. Wat ALS betreft neemt Kirsten ook deel aan het ALS team in de regio Deventer.

Naast het houden van spreekuren geeft Kirsten ook workshops voor de op bedrijven gerichte tak van Diëtisten Groep NL, Maak werk van je Gezondheid. Dit draagt bij aan de vitaliteit en gezondheid van medewerkers. Hierdoor neemt de kans op ziekteverzuim af.
Ook is Kirsten lid van de redactieraad van het Nederlands Tijdschrift voor Voeding en Diëtetiek.

Kirsten is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten.

Haar favoriete kleur is geel, ze houdt van reizen maar geniet ook van lekker op het terras zitten en een beetje rond kijken.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO Menzis Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo C4Me CZdirect De Amersfoortse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief Kettlitz Wulfse Verzekeringen OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen VvAA zorgverzekering YouCare ZieZo van Zilveren Kruis

Diëtist Deventer - Kirsten Oolbekkink - Diëtisten Groep NL Deventer Borgele
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.