Matoeta
Soesterbergstraat 81, 2546XP Den Haag
Bekijk praktijkgegevens
9.4
Prijzen
  • Consult
    Dieetadvisering
    Gratis
    vergoed uit het basispakket, anders €75,00 per uur
Bekijk alle prijzen van de praktijk

Over de specialist

Ingrid Eijssink is diëtist bij Matoeta en heeft de opleiding tot diëtist gevolgd aan de Academie de Laan, te Den Haag. Daarnaast heeft ze verschillende cursussen en seminars gevolgd in het kader van kwaliteitsbevordering diëtist en therapeut.

Ze is vanuit haar eigen ervaring op zoek gegaan naar het antwoord op de vraag 'als je weet wat je moet doen, waarom doe je dat dan niet'. Ze kwam uit bij de onbewuste drijfveren, die diep verankerd liggen in onszelf en ons gedrag bepalen. Wat je aan de buitenkant ziet, heeft een binnenkant die heel bepalend is. Het inzicht in gedrag en het aangaan van de pijn (er niet voor weglopen) brengt mensen daar naar toe waar de echte gedragsverandering plaats vindt.

De 'angel' eruit halen in plaats van steeds maar pleisters plakken. In plaats dat het gaat over het 'ideale gewicht', is het 'ideale evenwicht' van belang. En dat vindt je alleen als je zelf de verantwoordelijkheid neemt voor je geluk. Het is heel dankbaar om mensen daarin te begeleiden: van 'overleven' naar 'voluit leven'.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO Menzis Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo C4Me CZdirect De Amersfoortse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief Kettlitz Wulfse Verzekeringen OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen VvAA zorgverzekering YouCare ZieZo van Zilveren Kruis

Diëtist Den Haag - Ingrid Eijssink - Matoeta
Diëtist Den Haag - Ingrid Eijssink - Matoeta
Diëtist Den Haag - Ingrid Eijssink - Matoeta
Diëtist Den Haag - Ingrid Eijssink - Matoeta
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.