Diëtist Delft - Esther den Boogert - Focus Dietistenpraktijk Pootstraat

Afspraakverzoek indienen

Kies een dag
Kies een dagdeel
Type afspraak
Prijzen
 • Intake
  Aanmedling + dossier
  16,00
 • Intake
  Intake individueel Gesprek
  64,00
 • Consult
  Consult diëtiste Eerste vervolggesprek
  32,00
 • Consult
  Consult diëtiste Vervolggesprek tot 15 min.
  16,00
 • Consult
  Consult diëtiste Vervolggesprek tot 30 min.
  32,00
 • Consult
  Consult diëtiste Strippenkaart
  112,00
  8x15 min
 • Screening
  16,00
 • Overig
  Rapportage (huis)arts, opstellen dagmenu, voedinganalyse, aanvraag verklaring dieetpreperaten, telefonisch contact
  16,00
  per 15 min.
Bekijk alle prijzen van de praktijk

Over de specialist

Esther den Boogert is diëtist bij Focus Diëtistenpraktijk. Ze is werkzaam op zowel de locaties in Rotterdam als in Delft. Na haar studie Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool is ze aan het werk gegaan bij een zelfstandig gevestigde praktijk en in een verpleeghuis. Deze combinatie bevalt haar nog steeds erg goed. Ze is een veelzijdige diëtist die cliënten kan begeleiden met verschillende ziektebeelden. Ze heeft ervaring met alle leeftijden en de problemen die daarbij kunnen voorkomen. Als aandachtsgebied heeft ze kinderen, voedselallergieën en intoleranties en het FODMAP beperkte dieet.

Ze is tevens gespecialiseerd in de begeleiding bij stoppen met roken en heeft ervaring met de gewichtsproblemen die bij stoppen met roken kunnen komen kijken.

Vertrouwen creëren tussen haar en haar cliënt vindt ze erg belangrijk. Ze vindt het mooi aan haar vak dat ze kan bijdragen aan een betere levenskwaliteit.

Naast haar werk heeft ze veel plezier in koken, met name gebak en desserts. Gezond leven en eten betekent immers niet dat je niet van eten mag genieten.

Esther den Boogert is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) en Vereniging Eerste Lijns Dietisten (VELD).

Lees meer Lees minder
Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO Menzis Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo C4Me CZdirect De Amersfoortse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief Kettlitz Wulfse Verzekeringen OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen VvAA zorgverzekering YouCare ZieZo van Zilveren Kruis

Diëtist Delft - Esther den Boogert - Focus Dietistenpraktijk Pootstraat

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.Deze specialist is ook werkzaam bij:
© 2022 Solvo B.V.