Diëtist Dalfsen - Angela Schokker - Diëtisten Groep NL Dalfsen

Afspraakverzoek indienen

Kies een dag
Kies een dagdeel
Type afspraak
Diëtisten Groep NL Dalfsen
Ruitenborghstraat 30, 7721BD Dalfsen
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

Angela Schokker werkt als diëtist en sportdiëtist bij Diëtisten Groep NL Ze studeerde af in Nijmegen, werkt sinds 2002 in haar huidige functie en is sinds 2010 sportdiëtist. Naast individuele (sport)voedingsadviezen geeft ze ook met veel plezier voor allerlei sportverenigingen, scholen, verenigingen en organisaties een groepsvoorlichting. Met name het dynamische en interactieve van het geven van voorlichtingen spreken Angela erg aan.

Wat maakt dat Angela elke dag met veel plezier haar werk doet is met name het feit dat ze het gevoel heeft echt het verschil te kunnen maken voor haar cliënten. Ze merkt dat haar cliënten zich echt gehoord voelen en dat ze gemakkelijk aansluit bij de persoonlijke situatie van de cliënt. Hoe ingewikkeld die soms ook is.

Angela is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van:
• Nederlandse Vereniging voor Diëtisten (NVD)
• Vereniging Sportdiëtetiek Nederland (VSN)

In de vrije tijd gaat Angela graag wandelen, wielrennen en naar de sportschool. Ze zit in het bestuur van de Heikera, de wielrenvereniging in Heino waarvoor ze regelmatig iets schrijft.
Daarnaast vindt ze haar familie en vrienden erg belangrijk.

Lees meer Lees minder
Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO Menzis Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo C4Me CZdirect De Amersfoortse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief Kettlitz Wulfse Verzekeringen OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen VvAA zorgverzekering YouCare ZieZo van Zilveren Kruis

Diëtist Dalfsen - Angela Schokker - Diëtisten Groep NL Dalfsen


Deze specialist is ook werkzaam bij:
© 2021 Solvo B.V.