Diëtist Colmschate - Paulien van de Woestijne - Diëtisten Groep NL Deventer Colmschate

Afspraakverzoek indienen

Kies een dag
Kies een dagdeel
Type afspraak

Over de specialist

Paulien van de Woestijne is werkzaam als diëtist bij Diëtisten Groep NL. Ze studeerde af in Voeding en Diëtetiek aan de HAN in Nijmegen. Na haar opleidingen heeft ze meerdere opleidingen en cursussen gevolgd. Hieronder de post-HBO Diabetes, post-HBO Overgewicht en Obesitas, de training Motivational Interviewing en diverse scholingen op het gebied van begeleiding bij emotie-eten. Voeding is haar passie. Ze kan erg genieten van lekker eten, houdt van koken en blijft graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom voeding.

Paulien is open, geïnteresseerd en inlevend en het geeft haar veel voldoening als zij haar cliënten kan ondersteunen bij het vinden van een balans tussen voeding, bewegen en ontspanning. Ze vindt het belangrijk om te kijk naar u als persoon: ieder mens is uniek en verdient een persoonlijke aanpak. Ze kijkt daarbij niet alleen naar wat u eet, maar ook naar achterliggende factoren die van invloed zijn op het eetgedrag en biedt opties om deze gedragspatronen blijvend te veranderen. In haar adviezen sluit zij zoveel mogelijk aan bij uw wensen, ideeën en voorkeuren.

Paulien is een veelzijdig diëtist en richt zich op een breed spectrum aan doelgroepen. Haar speciale aandacht gaat uit naar ondervoeding. Daarnaast heeft zij veel ervaring met begeleiding volgens de Liever Slank-methode.

Paulien is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten.

In haar vrije tijd is ze graag bezig met fotografie en houdt ze van sporten en reizen.

Lees meer Lees minder
Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO Menzis Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo C4Me CZdirect De Amersfoortse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief Kettlitz Wulfse Verzekeringen OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen VvAA zorgverzekering YouCare ZieZo van Zilveren Kruis

Diëtist Colmschate - Paulien van de Woestijne - Diëtisten Groep NL Deventer Colmschate

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.Deze specialist is ook werkzaam bij:
© 2021 Solvo B.V.