Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
ABC Diëtistennetwerk Bredero
Graaf Hendrik III Plein 132, 4819 CL Breda
Bekijk praktijkgegevens
Deze specialist is ook werkzaam bij:
Prijzen
  • Consult
    Conform vergoeding zorgverzekering, ketenzorg
    Op aanvraag
Bekijk alle prijzen van de praktijk

Over de specialist

Marlijn Mallens studeerde af in Voeding en Diëtetiek aan de HAN en is sindsdien werkzaam als diëtist bij ABCdiëtistennetwerk Bredero in Breda. Ze is gespecialiseerd in Emotie-Eten de Baas en Voeding & Diabetes.

Marlijn richt zich bij ABC op een breed spectrum aan doelgroepen. Speciale aandacht heeft ze voor darmaandoeningen zoals Prikkelbare Darm Syndroom (PDS). De klachten van PDS kun je met Marlijn verminderen door middel van het FODMAP-beperkte dieet.
Daarnaast heeft ze veel ervaring met het optimale voedingspatroon bij diabetes. Ook bij onder andere ondergewicht, voedselallergieën en COPD kun je bij haar terecht.
Door je leefstijl op een positieve manier te ondersteunen streeft Marlijn samen met jou naar een gezondere kwaliteit van leven. Ze heeft een goed oog voor de behoefte van anderen. Voor haar is een consult geslaagd als ze je aan de hand van je persoonlijke doel kan begeleiden naar meer zelfvertrouwen.

Marlijn Mallens houdt ervan om in haar vrije tijd lekker buiten in beweging te zijn. Ze is sociaal, gedreven en een echte teamplayer.

Ze is aangesloten bij de Nederlandse Diabetes Federatie (NDF) ingeschreven in het kwalteitsregister.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd DSW Zorgverzekeraar FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Stad Holland Zorgverzekeraar Turien & Co (Avéro Achmea) UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid

Diëtist Breda - Marlijn Mallens - ABC Diëtistennetwerk Bredero
Diëtist Breda - Marlijn Mallens - ABC Diëtistennetwerk Bredero
Diëtist Breda - Marlijn Mallens - ABC Diëtistennetwerk Bredero
Diëtist Breda - Marlijn Mallens - ABC Diëtistennetwerk Bredero
Diëtist Breda - Marlijn Mallens - ABC Diëtistennetwerk Bredero
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.