Adres
Rembrandt van Rijnstraat 3, 5831 BA Boxmeer
Onderdeel van...

Over de praktijk

Diëtistenpraktijk Astrid Holweg is in 2010 gestart door ervaren diëtist Astrid Holweg. In deze praktijk wordt je geen standaard dieet aangeboden, maar is er de ruimte om je verhaal te vertellen en in je eigen tempo je nieuwe eetpatroon te ontwikkelen. De enige voor wie je dat doet ben je zelf, maar de twee werkzame diëtisten helpen je door je te motiveren en je te laten zien dat gezond eten ook heel lekker en makkelijk kan zijn. Ook weten ze precies wat mensen met bepaalde klachten of aandoeningen juist wel of niet moeten eten, en hoe je dat het beste in je dagelijkse leefpatroon kunt passen.
De volgende specialisaties worden in de praktijk aangeboden:

- Kinderdiëtetiek
- Overgewicht
- Ondergewicht
- Hart- en vaatziekten
- COPD
- Diabetes
- Maag- en darmklachten
- Groeiachterstand
- Allergieën en voedselovergevoeligheid (b.v. lactose intolerantie)
- Voeding tijdens de zwangerschap

Je kunt bij Diëtistenpraktijk Astrid Holweg tevens terecht bij een kinderdiëtist. Astrid Holweg heeft veel ervaring met en passie voor het werken met kinderen. Zo was ze jarenlang het contactpersoon van alle consultatiebureaus in regio Zuidoost Brabant. Ze kan kind en ouders begeleiden met gezond eten en afvallen, of bij andere eet-gerelateerde problemen zoals een groeiachterstand, allergieën of afwijkende eetpatronen bij autisme, ADHD, e.d.
Zowel voor kinderdiëtetiek als reguliere diëtiek zijn er goede samenwerkingsverbanden met andere specialisten. Denk hierbij aan (kinder-)fysiotherapeuten, logopedisten, huisartsen en verloskundigen.

De vestiging in Boxmeer ligt op loopafstand van het station in Advies & Bewegingscentrum Maassen. Deze gunstige locatie maakt het makkelijk om met andere specialisten te overleggen en samen te werken.
Behalve dat je er makkelijk komt met het openbaar vervoer is er voldoende parkeergelegenheid op de parkeerplaats voor de deur.

Vanuit de basisverzekering heb je recht op drie uur dieetadvies. Afhankelijk van je (aanvullende) pakket en verzekering kan dit meer zijn.
Verder zijn is de praktijk aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD), het Kwaliteitsregister Paramedici en het Netwerk Kinderdiëtisten (NKD).

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO Menzis Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo C4Me CZdirect De Amersfoortse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief Kettlitz Wulfse Verzekeringen OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen VvAA zorgverzekering YouCare ZieZo van Zilveren Kruis

Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.