Dietistenpraktijk Astrid Holweg Boxmeer
Rembrandt van Rijnstraat 3, 5831 BA Boxmeer
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

Connie Visser-de Haan is diëtist bij Diëtistenpraktijk Astrid Holweg in Boxmeer. Haar opleiding Voeding en Diëtetiek volgde ze aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), maar daarna is ze niet gestopt met zich ontwikkelen. Ze volgde verschillende aanvullende cursussen en post-HBO-opleidingen, waaronder Allergieën, Cardiovasculair Risicomanagement (CVRM), Diabetes, Koolhydraatarm Dieet en Motivational Interviewing. Daarnaast werkte ze lange tijd in de thuiszorg, waar ze veel ervaring opdeed met kinderen en volwassenen met diverse klachten en aandoeningen.
Haar uitgebreide kennis kan ze gebruiken om aan de hand van je klachten samen met jou een voedingsadvies op maat op te stellen. Elk persoon en elke klacht heeft immers een andere benadering nodig.
Aandachtsgebieden van Connie zijn onder andere:

- Overgewicht
- Ondervoeding
- Hart- en vaatziekten
- Diabetes
- COPD
- Maag- en darmklachten
- Voedselovergevoeligheid/Allergieën (b.v. lactose intolerantie)

Doel van behandelingen bij Connie is het creëren van een blijvende gedragsverandering die je lichamelijke gezondheid bevorderd. Met haar empathische en behulpzame benadering helpt ze jou die verandering zelf te bewerkstelligen. Daarbij houdt ze er natuurlijk wel rekening een dat eten ook lekker en leuk moet blijven.
Wanneer ze niet aan het werk is houdt ze ervan lange wandelingen te maken of een goed boek te lezen. Ook houdt ze veel van kunst.

Connie Visser is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten (NVD).

Lees meer Lees minder
Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO Menzis Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo C4Me CZdirect De Amersfoortse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief Kettlitz Wulfse Verzekeringen OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen VvAA zorgverzekering YouCare ZieZo van Zilveren Kruis

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.Deze specialist is ook werkzaam bij:
© 2021 Solvo B.V.