Dietistenpraktijk Astrid Holweg Boxmeer
Rembrandt van Rijnstraat 3, 5831 BA Boxmeer
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

Astrid Holweg is diëtist en praktijkhouder bij Diëtistenpraktijk Astrid Holweg in Boxmeer. Nadat ze in 2003 afstudeerde op Voeding & Diëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen deed ze enkele jaren ervaring op als diëtist bij een thuiszorgorganisatie waar ze zich met name richtte op kindervoeding en kinderdiëtetiek. Ze werd daar al snel de contactpersoon van alle consultatiebureaus in regio Zuidoost Brabant en specialiseerde zich met de post HBO-opleiding Kindervoeding en Kinderdiëtetiek tot kinderdiëtist. Daarnaast rondde ze de opleiding Voeding en Diabetes af. In 2010 begon ze haar eigen praktijk, waar ze voedingsadvies geeft aan alle leeftijden in diverse situaties.
Hierbij kun je denken aan:

- Ondergewicht
- Overgewicht
- Diabetes
- Kinderdiëtetiek
- Groeiachterstand
- Hyperlipideamie
- COPD
- Allergieën (b.v. lactose intolerantie)
- Maagklachten
- Darmklachten
- Voeding tijdens de zwangerschap

Boeiend aan haar vak vindt Astrid dat ze getuige kan zijn van de verschillende manieren waarop gedragsverandering bij haar cliënten tot stand komt. Ze is rustig, luistert goed naar je en gaat graag de uitdaging aan om samen met jou te kijken welk eetpatroon het beste bij jou en je behoeften past. Verder laat ze je graag zien hoe iedereen zijn leefstijl gezonder kan krijgen, en dat lekker eten daar prima bij past.
Haar vrije tijd vult ze het liefst met muziek, theater, wandelingen, uitjes en vakanties met haar gezien. Daarnaast houdt ze natuurlijk erg van lekker eten en koken.

Astrid Holweg is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD).

Lees meer Lees minder
Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO Menzis Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo C4Me CZdirect De Amersfoortse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief Kettlitz Wulfse Verzekeringen OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen VvAA zorgverzekering YouCare ZieZo van Zilveren Kruis

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.Deze specialist is ook werkzaam bij:
© 2021 Solvo B.V.