Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Voeding maakt je beter
Frans van Mierisstraat 50A, 1071 RV Amsterdam
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

Sharon Looyen is diëtiste bij Voeding maakt je beter in Amsterdam. Sharon heeft de hbo-opleiding natuurvoedingsadviseur afgerond bij Sonnevelt Opleidingen. Daarnaast heeft ze nog verschillende opleidingen afgerond, waaronder de hbo-opleidingen Medische Basiskennis, Psychosociale Basiskennis en Orthomoleculaire darmtherapie.

Je kunt bij Sharon terecht voor voedingsadvies voor het verbeteren van de darmfunctie, maar ook de algehele gezondheid. Daarnaast organiseert Sharon informatieavonden bij verloskundigenpraktijken om voedings- en suppletie advies te geven aan zwangere vrouwen. Tijdens de behandeling zal Sharon een uniek plan voor je maken.

Sharon omschrijft zichzelf als doortastend, warm, bewust en ruimdenkend. Ze vindt het daarnaast fijn om via haar werk bij te dragen aan een gezondere maatschappij. Sharon is lid van de beroepsorganisatie Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC).

In haar vrije tijd geniet Sharon van boswandelingen met haar dochter en man. Verder is ze ook sportief en houdt ze van lekker eten.

Diëtist Amsterdam - Sharon Looyen - Voeding maakt je beter
Diëtist Amsterdam - Sharon Looyen - Voeding maakt je beter