Diëtist Amsterdam - Sharon Looyen - Voeding maakt je beter
Diëtist Amsterdam - Sharon Looyen - Voeding maakt je beter
Prijzen
 • Consult
  intake Orthomoleculair consult
  108,90
  60 min
 • Online consult
  54,45
  30 min
Bekijk alle prijzen van de praktijk
Voeding maakt je beter
Frans van Mierisstraat 50A, 1071 RV Amsterdam
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

Ik ben Sharon Asscher - Looyen (geboren op 6 november 1982), gelukkige moeder van een dochter 'Liv' (geboren op 20 juni 2016) en inmiddels in verwachting van een zoon. (uitgerekend 16-10-2019)

Mijn passie voor voeding is ontstaan toen ik 18 jaar oud was. Ik ben geboren met één slecht functionerende nier, waardoor ik heel veel last had van blaasontsteking & nierbekkenontsteking. Helaas heb ik 18 jaar heel veel pijn gehad in mijn zij, doordat ik continu met blaasontsteking en/of nierbekkenontsteking rondliep. Niemand kon mij vertellen wat er met mij aan de hand was. Pijn was een groot onderdeel van mij leven. Ik was 18 jaar toen mijn nier verwijderd is, op dat moment is dan ook mijn interesse voor gezonde voeding ontstaan. Ik wilde zelf controle hebben over mijn gezondheid en er alles, lees ALLES, aan doen om mijn lijf zo goed mogelijk te ondersteunen met voeding en supplementen. Je kan je voorstellen dat na 18 jaar antibiotica je lijf niet helemaal in balans is, dus het was een grote uitdaging om mijn gezondheid te optimaliseren.,

?Mijn vraag was: "Welke levensstijl moet ik hanteren om het beste voor mezelf te zorgen (met 1 nier)?" Ik heb mij verdiept in alles wat met voeding te maken heeft, wilde alles weten wat ik kon doen om mijn gezondheid te optimaliseren. Zeker na jarenlang heel veel antibiotica voorgeschreven te hebben gekregen kon mijn lichaam wel wat ondersteuning gebruiken! Op die manier startte mijn interesse en opleiding keuze. Ik ben mijn eigen praktijk gestart omdat ik mijn gezondheid inmiddels goed onder controle heb, maar nu is het tijd voor mij om iets terug te doen en anderen te helpen. Waar ik elke dag weer van geniet!

?Mijn gerelateerde opleidingen:

HBO Natuurvoedingsdeskundige

HBO Medische basiskennis

HBO Psychosociale basiskennis

Orthomoleculaire voeding & suppletie

Orthomoleculaire darmtherapie

Orthomoleculaire Schildklier protocollen

Orthomoleculaire oplossingen voor vrouwen in verwachting

Orthomoleculair therapeut

Hormoon consulent

?
Ik kan je begeleiden op het gebied van:

Het verbeteren van je gezondheid (op alle vlakken)

Zwangerschap (voor, tijdens en na)

Darm problematiek (Bijna 80% van de mensen hebben enigszins last van hun darmen)

Gewicht uitdagingen

Ik ben AGB geregistreerd wat inhoudt dat zorgverzekeringen mijn consults kunnen (of een percentage van de factuur) vergoeden, indien jouw pakket dit toelaat. Het valt onder alternatieve geneeskunde, dus NIET onder diëtiek. Bij verschillende verloskundigen praktijken geef ik voorlichting over Natuurvoeding & Orthomoleculaire Voeding en Suppletie tijdens de zwangerschap.

Mijn passie is mensen begeleiden, coachen en inspireren, mijn kennis, kunde en ervaring mee te geven op een toegankelijke & begripvolle manier, waardoor je het beste uit je zelf en je gezondheid kan halen met voeding en het aanpassen van je levensstijl.

?Welke service kan je verwachten:
Een goede gezondheid is onbetaalbaar, toch kunnen kosten van een behandeling of advies een behoorlijke investering zijn. Soms heb je geluk dat je zorgverzekering het één en ander vergoed en anders is het een belangrijke investering in je gezondheid. Voor jouw investering kun je rekenen op mijn volledige toewijding , begeleiding en persoonlijke ondersteuning waar nodig. Het advies is compleet op jou afgestemd, gekeken naar je gezondheid, fysieke conditie, jouw doel en naar hetgeen jouw lichaam nodig heeft om zo goed mogelijk te functioneren.


Sharon Asscher
www.voedingmaaktjebeter.nl

?

?

Lees meer Lees minder
Diëtist Amsterdam - Sharon Looyen - Voeding maakt je beter
Diëtist Amsterdam - Sharon Looyen - Voeding maakt je beter

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.© 2022 Solvo B.V.