Start met zoeken

200 diëtetieklocaties gevonden in Amsterdam


Filters

Klachten
 • Prikkelbare darm syndroom (PDS) 7
 • Obesitas/overgewicht 7
 • Diabetes 6
 • Vitaminetekort 4
 • Hoog cholesterol 3
 • Voedselallergie 3
Behandelingen
 • Sondevoeding en drinkvoeding 3
 • Voeding tijdens zwangerschap 3
 • Voedingsanamnese 2
 • Voedingsadvies bij kanker 1
 • FODMaP-dieet 1
Reviews
 • 4+ 9
 • 3+ 9


Diëtist Amsterdam

Diëtist in Amsterdam nodig? Overal in Amsterdam, van de Jordaan tot Osdorp, heeft solvo diëtisten aangesloten. Deze specialisten helpen niet alleen mensen met overgewicht, maar ook mensen die om een andere reden hun voedingspatroon willen veranderen. Waar je deze diëtisten vindt en waar ze zich in hebben gespecialiseerd, dat lees je op solvo.

In een grote toeristische stad als Amsterdam struikel je bijna over de restaurants, cafés en hippe koffietenten. Wanneer je echter een bepaald dieet volgt, bijvoorbeeld door coeliakie of lactose-intolerantie, is het soms alsnog best lastig om iets te vinden dat hierin past. Weet je niet goed wat je wel en niet kunt eten bij jouw klachten? Een diëtist ondersteunt je hier graag bij. Zo kun jij ook weer zorgeloos uit eten in Amsterdam.

Lees meer over Diëtetiek.

Diëtist Amsterdam Centrum

Snel even een broodje kopen bij een van de vele winkeltjes in het centrum van Amsterdam is niet voor iedereen even verstandig. Iemand met bijvoorbeeld glutenintolerantie kan hier veel klachten van krijgen. Bij een diëtist leer je niet alleen wat deze klacht met je lichaam doet, maar ook wat je hierbij wél mag eten. Een afspraak maak je eenvoudig via solvo.

Diëtistenpraktijken in Amsterdam-Noord

Niet alleen mensen met overgewicht hebben baat bij een diëtist. Wist je dat bijvoorbeeld zwangere vrouwen hier ook terecht kunnen met vragen over voeding? Een diëtist in Amsterdam-Noord kijkt samen met jou naar je persoonlijke levensstijl en behoeften en stelt een voedingsplan samen dat hierop aansluit. De verschillende praktijken en bijbehorende specialisten vind je op solvo.

Diëtetiek Amsterdam-Oost

De voeding die bij jou en je levensstijl past, is iets heel persoonlijks. Bij specifieke vragen of behoefte aan een advies kun je daarom het best een diëtist bezoeken. Deze expert op het gebied van voeding weet raad met verschillende klachten, van een notenallergie tot ondergewicht. Verschillende diëtisten in Amsterdam-Oost hebben zich al aangesloten bij solvo. Op hun solvo profielen lees je wie zij zijn en hoe ze je kunnen helpen.

Voedingsadvies Amsterdam-West

Ook in het dichtbevolkte Amsterdam-West heeft solvo diëtisten aangesloten. Hier kun je terecht voor al je vragen over voeding en welk voedingspatroon het best bij jou en je leefstijl past. Je vindt op solvo een diëtist in je buurt die graag voor jou graag een voedingsadvies op maat maakt, bijvoorbeeld als je de ziekte van Crohn hebt of als je topsport beoefent.

Diëtist Amsterdam-Zuid

In Amsterdam-Zuid vind je vele bedrijven. In alle hectiek van het zakenleven is het soms moeilijk om de tijd te vinden om je voedingspatroon aan te passen. Heb je last van overgewicht of een te hoog cholesterol? Op solvo vind je verschillende praktijken voor diëtetiek waar je terecht kunt voor advies en ondersteuning bij het aanwennen van een ander voedingspatroon.

Diëtisten Amsterdam

Voor een voedingsadvies of dieet op maat kun je in heel Amsterdam terecht bij een diëtist via solvo. Zij ondersteunen je bijvoorbeeld bij onder andere de volgende klachten:


© 2022 Solvo B.V.