Roosevelt kliniek Delft
Ezelsveldlaan 148, 2611DK Delft
Bekijk praktijkgegevens
Deze specialist is ook werkzaam bij:
Prijzen
 • Consult
  Dermatologisch consult zonder doorverwijzing
  95,00
 • Botox en fillers
  Botox Light
  90,00
 • Botox en fillers
  Botox 1 Zone
  165,00
 • Ooglidcorrectie
  Bovenooglidcorrectie
  800,00
 • Fillers
  Hyaluronzuur (Stylage) 1ml / 2ml / 3ml / 4ml
  350,00
Bekijk alle prijzen van de praktijk

Over de specialist

Roel Genders is sinds 2013 werkzaam als dermatoloog in de Roosevelt kliniek. Daarnaast is hij werkzaam in het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC).

Hier volgde hij ook zijn opleiding. Daarvoor is hij werkzaam geweest bij de chirurgie en de plastische chirurgie. In het LUMC verricht hij onderzoek naar huidkanker. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de dermatochirurgische opleiding van jonge artsen en beoefent hij daar de Mohs micrografische chirurgie (een speciale techniek voor de behandeling van huidkanker). Met zijn chirurgische expertise en de specifieke kennis die hij heeft van de huid als dermatoloog, is dokter Genders uiterst bekwaam in de chirurgische behandeling van allerlei huid- en nagelafwijkingen.

Dermatoloog Genders heeft verschillende nationale en internationale publicaties op zijn naam staan en spreekt geregeld op congressen en bijeenkomsten. Hij geeft nascholing aan collega artsen. Hij is secretaris van de domeingroep dermatochirurgie en lasers van de Nederlangdse Vereniging van Dermatologie en Venereologie (NVDV) en lid van de werkgroep cosmetische dermatologie van de NVDV.

Naast zijn chirurgische expertise, ziet hij als dermatoloog in de Roosevelt kliniek mannen met huidproblemen in de genitaalregio, op de genitale huidpoli voor mannen, de eerste in Nederland. Ook geeft hij nascholing aan huisartsen op het gebied van genitale huidafwijkingen en seksueel overdraagbare aandoeningen

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea DSW Zorgverzekeraar FBTO Menzis Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Azivo De Amersfoortse HollandZorg Interpolis ZorgActief ONVZ PNOzorg Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Stad Holland Zorgverzekeraar Turien & Co (Avéro Achmea) Zorg en Zekerheid

Dermatoloog Delft - Roel Genders - Roosevelt kliniek Delft
Dermatoloog Delft - Roel Genders - Roosevelt kliniek Delft
Dermatoloog Delft - Roel Genders - Roosevelt kliniek Delft
Dermatoloog Delft - Roel Genders - Roosevelt kliniek Delft