Roosevelt kliniek Delft
Ezelsveldlaan 148, 2611DK Delft
Bekijk praktijkgegevens
Deze specialist is ook werkzaam bij:
Prijzen
 • Consult
  Dermatologisch consult zonder doorverwijzing
  95,00
 • Botox en fillers
  Botox Light
  90,00
 • Botox en fillers
  Botox 1 Zone
  165,00
 • Ooglidcorrectie
  Bovenooglidcorrectie
  800,00
 • Fillers
  Hyaluronzuur (Stylage) 1ml / 2ml / 3ml / 4ml
  350,00
Bekijk alle prijzen van de praktijk

Over de specialist

Drs. De Swaan is al sinds 1982 werkzaam als dermatoloog in de Regio Rijmond. In al die jaren heeft zij een zeer goede vertrouwde relatie met haar patiënten en hun huisartsen opgebouwd. Zij gelooft in een hechte samenwerking tussen de eerste en de tweede lijn.

Zij staat bekend als een arts die altijd luistert naar de algemene problemen van de patiënt en zij is voor haar patiënten makkelijk toegankelijk. Haar adviezen zijn zeer informatief en laagdrempelig. Drs. De Swaan is gespecialiseerd in de algemene dermatologie en zij heeft veel ervaring in dermatologie voor ouderen en dermato-chirurgie. Zij is een vaste consulent in verpleeghuizen.

Het onderwijs aan huisartsen en co-assistenten heeft haar grote interesse. In 2010 en 2013 heeft zij de MORE-prijs (co-assistenten onderwijsprijs) gewonnen van de Medische faculteit van de Erasmus Universiteit. Zij geeft regelmatig onderwijs aan de huisartsenopleiding van het EMC en daar geeft zij eveneens de zomercursus.

In de nieuwe dependances van de Rooseveltkliniek in Hoogvliet en Spijkenisse hoopt drs. De Swaan gezondheidszorg op maat te leveren in samenspraak met U, als patiënt en met uw huisarts.

Wij van de Rooseveltkliniek hopen met het geven van goede dermatologische zorg mee te werken aan een verbetering en vernieuwing van de gezondheidszorg.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea DSW Zorgverzekeraar FBTO Menzis Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Azivo De Amersfoortse HollandZorg Interpolis ZorgActief ONVZ PNOzorg Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Stad Holland Zorgverzekeraar Turien & Co (Avéro Achmea) Zorg en Zekerheid

Dermatoloog Delft - Betty de Swaan - Roosevelt kliniek Delft
Dermatoloog Delft - Betty de Swaan - Roosevelt kliniek Delft
Dermatoloog Delft - Betty de Swaan - Roosevelt kliniek Delft
Dermatoloog Delft - Betty de Swaan - Roosevelt kliniek Delft

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.