Over de specialist

Dr. Annigje Jensema is dermatoloog in Amsterdam bij zowel het Esthetisch als het Medisch Centrum Jan van Goyen. Daarnaast is ze werkzaam bij het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG).
Dr. Jensema heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam (UvA). In het Academisch Medisch Centrum (AMC) is ze tot dermatoloog opgeleid.

Naast haar hoofdspecialisatie (dermatologie) heeft dr. Jensema zich gespecialiseerd in flebologie, huidchirurgie en cosmetische dermatologie. Je kunt dan ook met een breed aantal wensen of klachten bij haar terecht. Bijvoorbeeld spataderen of zichtbare vaatjes, goedaardige moedervlekken en pigmentvlekken. Daarnaast behandelt zij overmatig zweten in oksels en/of handpalmen met botox of met miraDry. Het transpireren wordt dan minder. Hierin is zij speciaal voor opgeleid.

Drs. Annigje Jensema beperkt zich niet alleen tot uitvoerend arts, maar is ook betrokken bij de opleiding van andere artsen. Zo leidt ze arts-assistenten op tot dermatoloog en is ze actief als docent.
Om zelf op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen zorgt ze dat ze de nodige nascholingen volgt en bezoekt ze regelmatig wetenschappelijke congressen.

Dr. Jensema is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie (NVDV), de Dutch Colege of Phlebology (DCoP), de Benelux Vereniging voor Flebologie en de European Academy of Dermatology and Venerology (EADV).

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO Menzis Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo C4Me CZdirect De Amersfoortse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief Kettlitz Wulfse Verzekeringen OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen VvAA zorgverzekering YouCare ZieZo van Zilveren Kruis

Dermatoloog Amsterdam - Annigje Jensema - Medisch Centrum Jan van Goyen
Dermatoloog Amsterdam - Annigje Jensema - Medisch Centrum Jan van Goyen
Dermatoloog Amsterdam - Annigje Jensema - Medisch Centrum Jan van Goyen
Dermatoloog Amsterdam - Annigje Jensema - Medisch Centrum Jan van Goyen
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.