Amsterdam - Dermatologiepraktijk Van Eendenburg & Nanninga (Linnaeushof)
Amsterdam - Dermatologiepraktijk Van Eendenburg & Nanninga (Linnaeushof)
Adres
Linnaeushof 6, 1098KH Amsterdam

Over de praktijk

De Dermatologiepraktijk Van Eendenburg & Nanninga is een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) waar huidziekten en huidaandoeningen behandeld worden. De praktijk biedt hoogwaardige dermatologisch medisch specialistische zorg buiten de muren van het ziekenhuis. Deze zorg wordt geleverd door twee dermatologen: Bart Nanninga en Jan Paul van Eendenburg. Samen zijn zij al ruim 40 jaar werkzaam als medisch specialist. De praktijk kent twee locaties waar de dermatologen afwisselend spreekuur doen: op de Linnaeushof en de Reguliersgracht, beide in Amsterdam.

Kwalitatief hoogwaardige maar tegelijkertijd laagdrempelige en persoonlijke zorg staat in de praktijk centraal. Hier wordt ieder jaar opnieuw weer hard aan gewerkt en we zijn dan ook trots dat dit jaarlijks resulteert in het behalen van het ZKN-keurmerk. Daarnaast zijn de wachttijden kort. Op beide locaties kunt u meestal binnen een paar dagen terecht. Kleine ingrepen kunnen vaak al tijdens het eerste consult plaatsvinden en anders hoeft u nooit lang te wachten op een nieuwe afspraak. Tevens kunnen er op verzoek van uw huisarts huisbezoeken afgesproken worden.

U bent van harte welkom met al uw huidproblemen, waaronder:
- Acne
- Allergieën
- Eczeem
- Haar- en nagelproblemen
- Huiduitslag
- Huidkanker
- Infecties
- Jeukklachten
- Moedervlekken
- Psoriasis
- Rosacea

De Dermatologiepraktijk Van Eendenburg & Nanninga heeft contracten met alle zorgverzekeraars waardoor (bijna) alle behandelingen vergoed worden. Ook voor cosmetische vragen en klachten kunt u bij ons terecht. Consulten en behandelingen die niet door uw zorgverzekeraar vergoed worden, behandelen wij voor een schappelijk tarief. Tevens is het mogelijk om via uw huisarts een dermatologisch consult op afstand (teledermatologie) aan te vragen. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze assistente.

De locatie op de Linnaeushof is gelegen in Amsterdam Oost-Watergraafsmeer. Het betreft een ruime en rolstoel vriendelijke praktijk op de begane grond. De locatie is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken. Voor de deur is ruimte voor betaald parkeren. Vanaf het Amstel Station staat u met bus 320 of 322 binnen een paar minuten voor de deur. Tevens stopt tramlijn 9 (halte “Hogeweg”) om de hoek.

Lees meer Lees minder
Amsterdam - Dermatologiepraktijk Van Eendenburg & Nanninga (Linnaeushof)
Amsterdam - Dermatologiepraktijk Van Eendenburg & Nanninga (Linnaeushof)
Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd DSW Zorgverzekeraar FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief InTwente IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Stad Holland Zorgverzekeraar Turien & Co (Avéro Achmea) UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid Zorgverzekeraar UMC

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.


Onderdeel van...
© 2021 Solvo B.V.