Rotterdam - Faceland | Rotterdam Binnenrotte
Rotterdam - Faceland | Rotterdam Binnenrotte
Rotterdam - Faceland | Rotterdam Binnenrotte

Afspraakverzoek indienen

Kies een dag
Kies een dagdeel
Type afspraak
Prijzen
 • Botox en fillers
  Botuline Toxine, hyaluronzuur filler en Radiesse behandelingen voor volumeherstel.
  Op aanvraag
 • Ooglidcorrectie
  Bovenooglidcorrectie om hangende oogleden te verwijderen, uitgevoerd door een ervaren BIG-geregistreerde arts of Physician Assistant met kwaliteitsregisternummer. Dit is een totaalprijs voor beide ogen.
  425,00
 • Schaamlipcorrectie
  Correctie van de binnenste schaamlippen, uitgevoerd door een ervaren BIG-geregistreerde arts.
  550,00
Adres
Binnenrotte 113-115, 3011 HB Rotterdam

Over de praktijk

Je kunt bij onze vestiging in Rotterdam aan de Binnenrotte terecht voor alle Botuline Toxine (Botox) behandelingen, fillerbehandelingen en consulten bovenooglidcorrectie, schaamlipcorrectie en borstvergroting. Alle artsen en plastisch chirurgen bij Faceland zijn BIG-gecertificeerd.

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniekketen voor injectables en chirurgie, opgericht in 2013, met klinieken in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland. We groeien sneller dan ooit tevoren, maar de filosofie blijft altijd voorop staan: onze cliënten blij maken met meer dan ze verwachten voor minder dan ze denken. Iedere week verwelkomen we trouwe fans en nieuwe fans, mensen met verschillende achtergronden, verschillende meningen en verschillende redenen om de kliniek te bezoeken. Alles wat we doen staat in het teken van jouw gewenste resultaat met een eerlijk kostenplaatje. Onze propositie luidt niet voor niets ‘Face your beauty!’

Populaire injectable behandelingen uitgevoerd bij Faceland zijn filler behandelingen van de lippen, neuslippenplooi, traangootjes en jukbeenderen en Botox behandelingen van de frons, kraaienpootjes en het voorhoofd. De chirurgische behandelingen die worden uitgevoerd zijn een borstlift, borstvergroting, prothesewissel, bovenooglidcorrectie en een schaamlipcorrectie.

Bij Faceland kun je te allen tijde een vrijblijvend en kosteloos consult inplannen waar je al je wensen kunt uitspreken en vragen kunt stellen aan de behandelaars. De behandelaar zal jou vervolgens een passend advies geven over de aanbevolen hoeveelheid en type filler dat nodig is om een optimaal resultaat te behalen. In de meeste gevallen is het mogelijk om na het consult gelijk de behandeling te ondergaan.

Lees meer Lees minder
Rotterdam - Faceland | Rotterdam Binnenrotte
Rotterdam - Faceland | Rotterdam Binnenrotte
Rotterdam - Faceland | Rotterdam Binnenrotte

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.


Onderdeel van...
 • Faceland
  Rhijnspoor 223, 2901 LB Capelle aan den IJssel
© 2021 Solvo B.V.