Nijmegen - Faceland | Nijmegen

Afspraakverzoek indienen

Kies een dag
Kies een dagdeel
Type afspraak
Prijzen
  • Consult
    Gratis
Adres
Grote Markt 17, 6511 KA Nijmegen

Over de praktijk

Je kunt bij Faceland Nijmegen terecht voor alle botuline toxine behandelingen, fillerbehandelingen en consulten bovenooglidcorrectie. Alle artsen en plastisch chirurgen bij Faceland zijn BIG-gecertificeerd.

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniekketen voor injectables en chirurgie met klinieken in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland. Faceland groeit sneller dan ooit tevoren maar de filosofie blijft altijd voorop staan: onze cliënten blij maken met meer dan ze verwachten voor minder dan ze denken. We bieden A-kwaliteit voor de scherpste vaste prijzen in combinatie met verrassende actieprijzen. Ondanks onze lage prijzen, doen we geen concessies aan de kwaliteit van onze producten.

Populaire injectable behandelingen uitgevoerd bij Faceland zijn filler behandelingen van de lippen, kaaklijn, traangootjes en jukbeenderen en Botox behandelingen van de frons, kraaienpootjes en het voorhoofd. De chirurgische behandelingen die worden uitgevoerd zijn een borstlift, borstvergroting, prothesewissel, bovenooglidcorrectie en een schaamlipcorrectie.

Bij Faceland kun je te allen tijde een vrijblijvend en kosteloos consult inplannen waar je al je wensen kan uitspreken en vragen kunt stellen aan de behandelaars. De behandelaar zal jou vervolgens een passend advies geven over de aanbevolen hoeveelheid en type filler dat nodig is om een optimaal resultaat te geven. In de meeste gevallen is het mogelijk om na het consult gelijk de behandeling te ondergaan.

Lees meer Lees minder
Nijmegen - Faceland | Nijmegen

Onderdeel van...
  • Faceland
    Rhijnspoor 223, 2901 LB Capelle aan den IJssel
© 2021 Solvo B.V.