Düsseldorf - Faceland | Düsseldorf

Afspraakverzoek indienen

Kies een dag
Kies een dagdeel
Type afspraak
Prijzen
 • Botox en fillers
  Botuline Toxine, hyaluronzuur filler en Radiesse behandelingen voor volumeherstel.
  Op aanvraag
 • Ooglidcorrectie
  Bovenooglidcorrectie om hangende oogleden te verwijderen, uitgevoerd door een ervaren BIG-geregistreerde arts of Physician Assistant met kwaliteitsregisternummer. Dit is een totaalprijs voor beide ogen.
  425,00
 • Schaamlipcorrectie
  Correctie van de binnenste schaamlippen, uitgevoerd door een ervaren BIG-geregistreerde arts.
  550,00
Adres
Berliner Allee 26, 40212 Düsseldorf

Over de praktijk

Faceland Düsseldorf is, naast Antwerpen en Zürich, een buitenlandse vestigingen van Faceland. Je kunt bij Faceland Düsseldorf terecht voor alle botuline toxine behandelingen, fillerbehandelingen van de lippen, neuslippenplooi, marionetlijnen, rokerslijntjes en jukbeenderen. Voor een afspraak kun je terecht bij arts Fabiano Durazzo.

Bij Faceland kun je ten allen tijde een vrijblijvend en kosteloos consult inplannen waar je al je wensen kan uitspreken en vragen kunt stellen aan de behandelaars. De behandelaar zal jou vervolgens een passend advies geven over de aanbevolen hoeveelheid en type filler dat nodig is om een optimaal resultaat te geven. In de meeste gevallen is het mogelijk om na het consult gelijk de behandeling te ondergaan. Mocht je niet tevreden zijn met het resultaat van de behandeling, dan kan je vanaf twee tot vier weken na de behandeling terugkomen bij jouw behandelaar voor een kosteloze controle afspraak!

Faceland is opgericht in 2013 en is de grootste aanbieder van cosmetische geneeskunde in Nederland geworden. Faceland biedt A-merken voor de scherpste prijzen, in combinatie met verrassende actieprijzen. De missie van Faceland is het bieden van hoogwaardige kwaliteitszorg voor de scherpste prijs en de voelbare visie is om schoonheid bereikbaar te maken voor iedereen. Een deskundig team met professionals zoals gerenommeerde BIG-geregistreerde cosmetisch artsen, verpleegkundigen en bekende plastisch chirurgen staan voor je klaar om de beste resultaten te behalen. Wekelijks komen honderden klanten door heel Nederland, Zwitserland en Duitsland voor een behandeling.

Lees meer Lees minder
Düsseldorf - Faceland | Düsseldorf

Onderdeel van...
 • Faceland
  Rhijnspoor 223, 2901 LB Capelle aan den IJssel
© 2021 Solvo B.V.