Capelle aan den IJssel - Faceland | Capelle aan den IJssel
Capelle aan den IJssel - Faceland | Capelle aan den IJssel

Afspraakverzoek indienen

Kies een dag
Kies een dagdeel
Type afspraak
Prijzen
  • Consult
    Gratis
Adres
Rhijnspoor 223, 2901 LB Capelle aan den IJssel

Over de praktijk

Je kunt bij onze vestiging in Capelle aan den IJssel terecht voor alle rimpelbehandelingen met botuline toxine, fillerbehandelingen en voor consulten bovenooglidcorrectie, schaamlipcorrectie en borstvergroting. Alle artsen en plastisch chirurgen bij Faceland zijn BIG-gecertificeerd.

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniekketen voor injectables en chirurgie, opgericht in 2013, met klinieken in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland. We groeien sneller dan ooit tevoren, maar de filosofie blijft altijd voorop staan: onze cliënten blij maken met meer dan ze verwachten voor minder dan ze denken. Iedere week verwelkomen we trouwe fans en nieuwe fans, mensen met verschillende achtergronden, verschillende meningen en verschillende redenen om de kliniek te bezoeken. Alles wat we doen staat in het teken van jouw gewenste resultaat met een eerlijk kostenplaatje. Onze propositie luidt niet voor niets ‘Face your beauty!’

Populaire injectable behandelingen uitgevoerd bij Faceland zijn fillerbehandelingen van de lippen, neuslippenplooi, traangootjes en jukbeenderen en Botox behandelingen van de frons, kraaienpootjes en het voorhoofd. De chirurgische behandelingen die worden uitgevoerd zijn een borstlift, borstvergroting, prothesewissel, bovenooglidcorrectie en een schaamlipcorrectie.

Bij Faceland kun je te allen tijde een vrijblijvend en kosteloos consult inplannen waar je al je wensen kunt uitspreken en vragen kunt stellen aan de behandelaars. De behandelaar zal jou vervolgens een passend advies geven over de aanbevolen hoeveelheid en type filler dat nodig is om een optimaal resultaat te geven. In de meeste gevallen is het mogelijk om na het consult gelijk de behandeling te ondergaan.

Lees meer Lees minder
Capelle aan den IJssel - Faceland | Capelle aan den IJssel
Capelle aan den IJssel - Faceland | Capelle aan den IJssel

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.


Onderdeel van...
  • Faceland
    Rhijnspoor 223, 2901 LB Capelle aan den IJssel
© 2021 Solvo B.V.