Afspraakverzoek indienen

Kies een dag
Kies een dagdeel
Type afspraak
Is dit jouw locatie?
Registreer hier!
Adres
Rustoordlaan 45e, 7211 AW Eefde
Ook beschikbaar met het openbaar vervoer

Over de praktijk

Welkom bij Hoorconsult. Wij zijn dé hoorspecialist voor jouw oren!

Hoorconsult is niet zomaar een audicien, maar richt zich op de beste kwaliteit en het hoogste segment van hoortoestellen. Bij Hoorconsult staat verbetering van het gehoor van de klant en de kwaliteit van de gehoorapparaten centraal.

De stap naar een gehoorapparaat in het oor kan soms best een lastig besluit zijn. Daarom richt Hoorconsult zich alleen op individuele behandelingen en direct persoonlijk contact. Het is daarom alleen mogelijk om op afspraak bij Hoorconsult langs te komen. In de praktijk word je behandeld door gediplomeerd specialist Rein Lammers, die al meer dan 40 jaar ervaring met hoorapparaten heeft.

Doordat Hoorconsult zich richt op het hoogste segment van gehoorapparaten, zijn er geen contracten met zorgverzekeraars. De prijs voor een hoortoestel ligt hierdoor hoger dan bij andere audiciens. Tevredenheid van de klant staat echter voorop en daarom hanteert Hoorconsult een ‘niet goed, geld terug’-garantie.

Hoorconsult is gevestigd in Eefde, dicht bij Zutphen. Zoals vele audiciens is Hoorconsult niet in een drukke winkelstraat gevestigd, maar een rustige villawijk. Het is mogelijk om gratis te parkeren voor de deur en de winkel is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.
Als het niet mogelijk is om naar Hoorconsult in Eefde te komen, komt Hoorconsult graag naar jou toe. Er zijn geen extra kosten verbonden aan een bezoek aan huis.

Lees meer Lees minder

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.