Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Deze specialist is ook werkzaam bij:
Prijzen
 • Intake
  Gratis
  uur
 • Screening
  Gratis
  30 min
 • Second opinion
  200,00
  2uur
Bekijk alle prijzen van de praktijk

Over de specialist

Hallo, ik ben Erwin Lobato. Mede-eigenaar van Annemiek’s Hoorstudio en gekwalificeerd audicien. Werkzaam zowel bij onze vestiging in Arnhem als Doetinchem.

Na een lange ervaring in de hotellerie, heb ik in 2002 mijn diploma voor audicien gehaald. Daarna heb ik mij verder gespecialiseerd in de kinderaudiologie. Graag wil ik kinderen met hoorprobleem helpen. De ouders een goede uitleg geven over het hoorprobleem en de mogelijke hoor oplossingen speelt hierbij een grote rol.

Mijn specialisaties zijn:
Tinnitus therapie
Gehoortraining

Mijn passie ligt enerzijds bij kinderen met hoorproblemen en anderzijds bij het bieden van een zo hoog mogelijke kwaliteit en service. Het bieden van deze hoge kwaliteit en service is de voornaamste reden dat wij gestart zijn met onze eigen hoorstudio. Of het nu gaat om gehoorbescherming of een hoortoestel? Wij verzekeren dat wij er alles aan doen om een passende oplossing te bieden voor uw hoorprobleem.

Beste audicien van 2017
In 2017 ben ik door een vakjury uitgeroepen tot beste audicien van 2017, op basis van beoordelingen van onze klanten. Ik ben ontzettend trots op deze prestatie en wil iedereen bedanken die op mij gestemd heeft.

Overeenkomsten met:

CZ DSW Zorgverzekeraar IZZ Zorgverzekeraar Univé VGZ Aevitae (VGZ) De Friesland Zorgverzekeraar Ditzo IZA Zorgverzekeraar OHRA ONVZ PMA zorgverzekering PNOzorg Promovendum Stad Holland Zorgverzekeraar VvAA zorgverzekering Zorg en Zekerheid Zorgverzekeraar UMC

Audicien Doetinchem - Erwin Lobato - Annemiek's Hoorstudio | Doetinchem