Deventer - Fonique Hoortechniek | Deventer
Deventer - Fonique Hoortechniek | Deventer

Afspraakverzoek indienen

Kies een dag
Kies een dagdeel
Type afspraak
Prijzen
  • Hoortoestellen
    U mag de toestellen gratis en vrijblijvend 2 maanden uitproberen. De uiteindelijke kosten varieren tussen ca. 1000 - 4200 euro (per 2 toestellen), minus de vergoeding (ca. 500 - 1400 euro).
    1,00
    2 maanden
Adres
Boxbergerweg 20, 7412 BD Deventer

Over de praktijk

Fonique Hoortechniek is een zelfstandige audicien, gevestigd in Deventer en Hoogeveen. Fonique legt de lat hoog. Pas als u tevreden bent, en wij tevreden zijn, ronden we een proef af. Zijn wij niet tevreden, dan bieden wij een alternatief aan om te beluisteren. Daarnaast werken we enkel met de merken die bewezen het beste resultaat leveren. Dit zijn Widex, Oticon en Phonak.

Deze kwaliteit, tijd en aandacht kunnen wij leveren doordat wij niet gecontracteerd zijn met zorgverzekeraars. Voor u betekent dit dat u gegarandeerd het toestel krijgt dat het beste bij ú past en niet bij de zorgverzekeraar. Daarnaast krijgt u nog steeds vergoeding van uw zorgverzekeraar, maar dan iets minder, maar wij behalen veel betere resultaten in spraakverstaanbaarheid en comfort.

We heten u van harte welkom om gratis en vrijblijvend een proef bij ons te starten.

Met vriendelijke groet,

Michiel Blokzijl
Eigenaar

Lees meer Lees minder
Deventer - Fonique Hoortechniek | Deventer
Deventer - Fonique Hoortechniek | Deventer

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.


Onderdeel van...