Den Helder - Hoorzorg Bakker | Den Helder
Den Helder - Hoorzorg Bakker | Den Helder
Den Helder - Hoorzorg Bakker | Den Helder
Den Helder - Hoorzorg Bakker | Den Helder

Afspraakverzoek indienen

Kies een dag
Kies een dagdeel
Type afspraak
Adres
Baljuwstraat 17 K, 1785 SB Den Helder

Over de praktijk

Hoorzorg Bakker is het gezicht voor de zorg van uw oren in de kop van Noord-Holland. Voor een persoonlijk, eerlijk en objectief advies op maat kunt u bij ons terecht. Hoorzorg Bakker is een zelfstandige audicienspraktijk en een echt familiebedrijf. Vakaudicien Erik Bakker is eigenaar en heeft al ruim 35 jaar ervaring in het audiciensvak.

Persoonlijke benadering en service

Bij Hoorzorg Bakker bent u altijd welkom. De wens van de cliënt staat centraal en er wordt dan ook goed naar u geluisterd. Hoorzorg Bakker heeft bewust geen vaste contracten met zorgverzekeraars. Dit biedt als voordeel dat u keuze heeft uit een breder assortiment hoortoestellen. Ook heeft uw audicien hierdoor meer tijd en aandacht voor specifieke wensen. De dienstverlening van Hoorzorg Bakker reikt ver. U mag altijd binnenkomen voor advies, (gratis) nazorg en service.

Van gehoorbescherming tot hoortoestel

Van de diagnose tot advies en nazorg, Hoorzorg Bakker is er voor het hele traject rond uw gehoor.

Om uw gehoor te beschermen ter preventie van gehoorproblemen bieden we het volgende aan:

• Standaard gehoorbescherming, bijvoorbeeld voor concerten.
• Oordoppen op maat voor werk, bijvoorbeeld voor werknemers in de bouw, offshore of muzikanten.
• Speciale zwemdopjes voor tijdens het zwemmen.
• Op maat gemaakte oordoppen om snurkgeluiden tegen te houden.

Heeft u het gevoel dat u anderen steeds minder goed verstaat? Of moeite om gesprekken in drukke ruimtes te verstaan? Laat dan uw gehoor eens bij ons testen. Hoorzorg Bakker helpt u graag om uw klachten en de oorzaken hiervan in kaart te brengen. Met een audiometrie onderzoeken we bijvoorbeeld welke tonen u nog hoort en wat u nog verstaat. Ook is er speciale apparatuur aanwezig om metingen te verrichten rond tinnitus (oorsuizen).

Wanneer blijkt dat u baat heeft bij een hoortoestel adviseren we u graag een toestel dat bij u past. Bij Hoorzorg Bakker is er een ruime keuzevrijheid in gehoortoestellen. Wij zijn premium dealer voor Widex-hoortoestellen en Oticon-hoortoestellen, maar op verzoek zijn er ook andere mogelijkheden. Uiteraard helpen we u graag bij het stukje nazorg. Wij hebben ook een webshop https://www.hearplanet.nl/ waar u allerlei onderhoud- en verzorgingsproducten kunt bestellen.

Locatie Hoorzorg Bakker Den Helder

Sinds januari 2015 is de praktijk gevestigd aan de Baljuwstraat 17-k in Den Helder. U vindt Hoorzorg Bakker net iets buiten het winkelcentrum van Den Helder. Voor de deur bevindt zich een groot parkeerterrein met gratis parkeermogelijkheden. De praktijk is zeer toegankelijk, ook voor mensen die minder mobiel zijn of mensen met een rollator, rolstoel of scootmobiel. Indien gewenst behoort ook een huisbezoek tot de mogelijkheden.

Lees meer Lees minder
Den Helder - Hoorzorg Bakker | Den Helder
Den Helder - Hoorzorg Bakker | Den Helder
Den Helder - Hoorzorg Bakker | Den Helder
Den Helder - Hoorzorg Bakker | Den Helder

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.


Onderdeel van...