Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Deze specialist is ook werkzaam bij:

Over de specialist

Erik Bakker is audicien en praktijkeigenaar bij Hoorzorg Bakker in Den Helder. Erik staat in heel Den Helder en omstreken bekend als expert op het gebied van hoorzorg. Per toeval belandde Erik Bakker via via in de hoorzorg. Op 12 juli 1982 startte hij zijn carrière als audicien in een hoorwinkel. De jaren erna werkte Erik op verschillende locaties, zoals in Alkmaar, Zaandam en Heemskerk. Inmiddels heeft hij al ruim 35 jaar ervaring in de hoorzorg. Sinds 2015 is hij eigenaar van zijn eigen zaak: Hoorzorg Bakker in Den Helder.

In de praktijk staat contact met de klant centraal. Erik: “Het goed instellen van een hoortoestel is een kunst, daarvoor moet je de klant goed kennen en de tijd nemen. Daar hebben wij gelukkig de mogelijkheden voor.” Voor kwaliteit, een persoonlijke benadering en maatwerk naar uw wens bent u bij Erik Bakker aan het juiste adres.

Opleiding en specialisaties

In 1987 haalde Erik Bakker zijn diploma als audicien. Daarnaast is hij StAr-geregistreerd audicien. Dit staat voor Stichting Audicienregister, een keurmerk voor de hoorzorg. Erik is ook aangesloten bij AUdiNed, de beroepsvereniging voor audiciens in Nederland. Regelmatig volgt hij opfriscursussen, nascholingsdagen, seminars en trainingen. Zo volgde hij dit jaar nog een training in Real Ear Measurement metingen (REM-meting), om het effect van uw hoortoestel voor het oor te meten. Ook is hij volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de hoorzorg rond oorsuizen (tinnitus).

U kunt bij Erik eigenlijk terecht voor alles op het gebied van hoorzorg. Denk hierbij aan:

• Gehoorproblemen
• Slechthorendheid
• Oorsuizen (tinnitus)
• Gehoorbescherming
• Gehoortesten (audiometrie)
• Diverse gehoortoestellen, voor jong tot oud

Passie voor uw gehoor

Erik Bakker interesseert zich enorm voor het gehoor. Als audicien merkt hij dagelijks hoe belangrijk het gehoor in iemands leven kan zijn. Het mooist aan zijn werk vindt hij om andere mensen te kunnen helpen. Kunnen horen is ontzettend belangrijk. Het helpt in het contact met anderen. Verlies van gehoor leidt daarom soms zelfs tot isolement. Erik: “Je kan zoveel betekenen voor iemand. Mensen beseffen zich vaak niet eens hoeveel ze missen, totdat ze in aanraking komen met een mooi en goedwerkend hoortoestel. Dan zie je ze gewoon opklaren en soms zelfs ontroerd raken.”

In zijn vrije tijd gaat Erik graag klussen, in de tuin werken of zingen/dirigeren in een koor. Maar bovenal is Erik Bakker vooral een vakman met veel passie voor uw gehoor!

Audicien Den Burg - Erik Bakker - Hoorzorg Bakker | Texel
Audicien Den Burg - Erik Bakker - Hoorzorg Bakker | Texel

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.