Arts Nijmegen - Dionne Deibel - Faceland | Nijmegen

Afspraakverzoek indienen

Kies een dag
Kies een dagdeel
Type afspraak
Faceland | Nijmegen
Grote Markt 17, 6511 KA Nijmegen
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

Dionne Deibel studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht. Aan het einde van haar studie richtte zij zich op plastische en mond-, kaak- en aangezichtschirurgie. Het praktische en de minimaal invasieve manier waarop er in de cosmetische geneeskunde gewerkt wordt sprak Dionne heel erg aan. Verder vindt ze de positiviteit in de werksfeer die heerst binnen Faceland heel prettig.

‘Ik zou mezelf omschrijven als zorgzaam, ambitieus en vol energie. Ik vind het fijn om wat positiefs te kunnen brengen in de levens van anderen en in de cosmetische geneeskunde kan je zonder invasieve behandelingen uit te voeren nét dat beetje extra geven aan patiënten. Een van de belangrijkste aspecten van hier werken is de samenwerking tussen mij en mijn patiënten. Door goed te luisteren en de tijd te nemen kan ik goed inschatten wat de wens van een patiënt nu precies is en advies op maat geven. Verder vind ik het leuk dat er wereldwijd ontzettend veel ontwikkelingen gaande zijn in de cosmetische geneeskunde, door congressen te volgen en zelf medisch-wetenschappelijk onderzoek te blijven doen, blijf ik op de hoogte van en help ik mee in de innovaties die dit vak zo leuk maken!’ aldus Dionne.

Lees meer Lees minder
Arts Nijmegen - Dionne Deibel - Faceland | Nijmegen

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.© 2022 Solvo B.V.